سی تی اسکن // حالا سی تی اسکن رزومه مکتوب ۳ شرکت تبلیغاتی بزرگ ایران // مدیران شرکتهای تبلیغاتی حتما بخوانند (سری اول)

بعد از انتشار مطلبی با موضوع رزومه های تبلیغاتی (اینجا) که مورد نظر دوستان قرار گرفت به پیشنهاد دو تا از شرکتهای بزرگ تبلیغاتی کشورمان سی تی اسکن این نوبت رو اختصاص دادیم به بررسی رزومه شرکتهای تبلیغاتی. با توجه به اینکه در دفعات قبل از ما خواسته بودید تا سی تی اسکن ها را به شکل مقایسه ای هم اکران کنیم مقرر شد تا در یک جمع بندی کلی رزومه شرکتهای تبلیغاتی ایران نوین، بادکوبه و شبکه آفتاب در این نوبت مورد سی تی اسکن قرار گیرد. البته شرکت تبلیغاتی مات نیز قرار بود در این بررسی شرکت داشته باشد که به دلیل تاخیر در ارسال رزومه مجبور شدیم از بررسی این نوبت کنار بگذاریم.

۲۰۱۶-۰۴-۰۲_۲۱-۲۵-۱۲

توجه داشته باشید با توجه به محدودیتی که شامل بخش سی تی اسکن می شود نمی توانید در آن تمام رزومه های شرکتهای تبلیغاتی را بررسی کنیم. سعی می کنیم در نوبت های آینده شرکتهای دیگر هم وارد این بخش بکنیم. در این نوبت از سی تی اسکن، در گروه کارشناسی، از نظرات یکی از مدیران خوب کشورمان در صنعت مواد غذایی نیز بهره بردیم که بنا به خواسته خودشان از ذکر نامشان خودداری می شود.

برای این نوبت از سی تی اسکن چون مساله مقایسه در میان است ابتدا فاکتورهای اساسیِ بررسی را انتخاب کردیم و سپس بر اساس هر فاکتور بررسی را آغاز کردیم قبل از هر چیز تاکید موکد می کنیم که رزومه هر سه شرکت انتخاب شده در استاندارد بالایی تهیه شده و اساسا از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.

ابتدا نگاهی به ساختار هر رزومه. به غیر از آژانس بادکوبه دو آژانس دیگر برای رزومه خود فهرست در نظر گرفته اند. البته ساختار رزومه های تبلیغاتی تا حدودی مشخص است با این حال در نظر نگرفتن فهرست برای آژانس بادکوبه جای سوال دارد. اما در نقطه مقابل آژانس بادکوبه بخش ها را به طور مشخص شبیه دیکشنری به گونه ای طراحی کرده است که به راحتی قابل تفکیک است.

 ۲۰۱۶-۰۴-۰۳_۱۸-۳۷-۴۰

حالا نگاهی بیندازیم به معیارهای بررسی و توصیف هر کدام:

۲۰۱۶-۰۴-۰۲_۲۱-۰۴-۰۲

حال با هم یک به یک هر سه رزومه را بر اساس شاخص های گفته شده بررسی کردیم. (هر چند می دانیم شاخص های دیگری هم وجود دارد) با هم نتایج را بخوانیم.

شاخص اول: هندلینگ

شرکت ایران نوین وضعیت رزومه های شرکتهای تبلیغاتی در ایران رفته رفته دارد به جایی می رسد که برای ورق زدن آن باید یک پیش خدمت استخدام کرد.: رزومه شرکت تبلیغاتی ایران نوین دارای یک کاور محکم از جنس گالینگور است که ابتدا باید آن را از کاور خارج کنید. شکل کشیده این رزومه به همراه جلد محکم و گالینگور آن و گرماژ بالای کاغذها راحتی استفاده از آن را کمی با اختلال همراه کرده. گویی در حال تورق آلبوم های فاخر عروسی هستید.

شرکت بادکوبه: به رغم آنکه کاور پلاستیکی رزومه بادکوبه کمی استفاده از آن را سخت کرده اما نسبت به سایر رزومه ها کمی نرم تر است و به راحتی در دست قرار می گیرد و به راحتی می توان آن را ورق زد. تفاوت این رزومه با دو رزومه دیگر این است که برای دیدنش نیازی نیست که آن را حتما روی میز قرار دهید.

شرکت شبکه آفتاب: رزومه شبکه آفتاب نیز کم از ایران نوین ندارد با این تفاوت که کاوری کاغذی از جلد محکم آن مراقبت می کند که گاه نیز از آن جدا می شود و استفاده را سخت تر می کند.

 ۲۰۱۶-۰۴-۰۳_۱۷-۰۲-۱۸

شاخص دوم: زیبایی ظاهری

شرکت ایران نوین: زیبایی امری نسبی است با این حال گروه سی تی اسکن کافه بازاریابی رزومه شرکت تبلیغاتی ایران نوین را نسبت به سایر رقبا کمی زیبا تر، فاخرتر و جدی تر ارزیابی کرد. این رزومه حکایت از یک شرکت تبلیغاتی مطمئن و جدی دارد که با استانداردهای بالا کار می کند. این را ترکیب بندی، رنگ جلد، نحوه صحافی آن می گوید.

شرکت بادکوبه: به رغم آنکه پیامی که ظاهر این رزومه می دهد حکایت از یک آژانس تبلیغاتی “کول” دارد اما در مقام مقایسه ظاهر بیرونی آن کاملا نسبت به دو رزومه دیگر متفاوت است در واقع در بین این سه رزومه تنها رزومه بادکوبه است که ظاهر بیرونی ان مطابق با هویت بصری این شرکت تهیه شده است.

 شرکت شبکه آفتاب: رزومه شبکه آفتاب نیز بی شباهت به ایران نوین نیست با این تفاوت که محتوای داخل آن کمی نامتعارف تر است و از فاخر بود آن کمی کاسته. البته این رزومه جلد محافظ مثل ایران نوین ندارد. در کل رزومه آفتاب و ایران نوین به لحاظ ظاهری بسیار شبیه هم هستند.

 ۲۰۱۶-۰۴-۰۳_۱۷-۰۳-۴۸

شاخص سوم: صحافی

شرکت ایران نوین: رزومه ایران نوین به دلیل پیچیدگی در طراحی کلی آن و همچنین کیفیت تولید آن نسبت به دو رزومه دیگر کمی جلوتر است. این رزومه از دو بخش تشکیل شده نخست محافظ آن و دیگری خود رزومه که هر دو با استفاده از بهترین متریال چاپ شده و برش خورده است.

شرکت بادکوبه: کیفیت چاپ به ویژه در بخش های برجسته و نقره ای رنگ داخل آن است. طراحی داخل آن به لحاظ رنگ بندی دارای پیچیدگی هایی است که به نظر می رسد با استفاده از متریال بسیار با کیفیت تهیه شده است.

شرکت شبکه آفتاب: در کمال تعجب برش رزومه شرکت شبکه آفتاب بسیار نامتوازن و دارای پستی بلندی است این عامل باعث شده تا تورق این رزومه راحت نباشد. در غیر این صورت ایراد دیگری در برش و صحافی آن دیده نمی شود.

 ۲۰۱۶-۰۴-۰۳_۱۷-۰۲-۴۲

شاخص چهارم: ایده خلاقانه (جذابیت)

شرکت ایران نوین: ایران نوین در روزمه خود برای ایجاد پیوند از آرت وورکهای انتزاعی استفاده کرده که کمی تفسیر آن برای مخاطب ممکن است دشوار باشد و همین از جذابیت آن کاسته. هر چند مخاطب لذت بصری زیادی می برد. با این حال این المانها شروع خوبی برای معرفی هر بخش است.

شرکت بادکوبه: شروع نامتعارف و گیرای رزومه بادکوبه مخاطب را ترغیب می کند تا داستان این رزومه را تا انتها دنبال کند. این رزومه به شکل متعارفی شروع نمی شود و داستان فضانوردانی را می بینیم که به بهانه آن قصه برند بادکوبه و بخش های مختلف شرکت معرفی می شود. در واقع این تمهید برای جذاب شدن محتوای کار به نظر بسیار موثر می آید. اتفاقی که نبود آن باعث می شود که مخاطب هر چه جلو می رود سرعت ورق زدنش افزایش پیدا کند. نکته دیگر پرهیز از تضاویر آرشیوی و البته زیبا در رزومه بادکوبه است که جایگزین آن کارهای سفارشی سازی شده تصویرسازی شده است که در سراسر رزومه مشاهده می شود.

شرکت شبکه آفتاب: شبکه آفتاب نیز برای روایت توانمندی های خود از یک ساختار فلسفی کمک گرفته مطالعه فهرست کار این شرکت دقیقا موضع این شرکت را برای روایت مشخص می کند.

 ۲۰۱۶-۰۴-۰۳_۱۸-۴۴-۲۰

شاخص پنجم: غافلگیری

شرکت ایران نوین: انتخاب رویکرد فاخر، گویا به ایران نوین اجازه نداده تا مخاطب را غافلگیر کند. لذا تا انتها با یک سبک و سیاق، رزومه جلو می رود و در اواسط کار غافلگیر نمی شوید. اما نکته مهم در مورد رزومه ایران نوین این است که از ابتدا تا انتها به عنوان بیننده از دیدن صفحات آن لذت می برید و احتمالا کمتر خسته می شوید. به خاطر همین فقدان عنصر غافلگیر کننده آن چندان به چشم نمی آید.

شرکت بادکوبه: آنچه که در یک گزارش مکتوب انتظار ندارید ببینید استفاده از المان های سینمایی است. بادکوبه نیز در اواسط کار و پس از روایت داستان فضانوردان، ذهن مخاطب را با کانتر شمارش معکوس سینمایی غافلگیر می کند. اینجا مخاطب دوباره برای خواندن مابقی رزومه انرژی می گیرد.

شرکت شبکه آفتاب: با ورق زدن رزومه شبکه آفتاب در مرز خستگی، با تصاویر زیبا و نامتعارفی مواجه می شوید که قدرت زیادی برای تجدید قوای مخاطب دارد. استفاده از تصاویر کنترل های تلویزیون یکی از این موارد است. در واقع محتوای داخلی رزومه شبکه آفتاب به سبب بهره گیری از تصاویر بزرگ بسیار چشم نواز است.

 ۲۰۱۶-۰۴-۰۳_۱۷-۰۳-۳۵

شاخص ششم: شناسنامه

شرکت ایران نوین:  رزومه ایران نوین از شناسنامه خوبی برخوردار است و اطلاعات مورد نیاز را می دهد نه اطلاعات اضافه تر را. کل شناسنامه به زبان فارسی است و این دقیقا با کل رزومه در تعارض است. یعنی در کل رزومه شما با دو زبان سرو کار دارید به غیر از شناسنامه کارها.

شرکت بادکوبه: مشخصا شناسنامه کامل و صادقانه می تواند در مخاطب اعتماد بیشتری ایجاد کند. این اتفاق در درج شناسنامه کارها در رزومه بادکوبه به خوبی اتفاق افتاده به گونه ای که با دیدن یک نمونه کار، سطح مشارکت آژانس بادکوبه در آن ایده یا کمپین به خوبی مشخص می شود. علاوه بر اینها وجود QR Code باعث شده تا شما تمام محتوای ویدیویی را هم مستقیم از رزومه بتونید دنبال کنید!

شرکت شبکه آفتاب:کلی ترین شناسنامه را در این بین باید متعلق به شبکه آفتاب و ایران نوین دانست. در واقع بین شناسنامه شبکه آفتاب و ایران نوین تفاوت محسوس نیست. با این حال دو زبانه بودن شناسنامه کارها در روزمه شبکه آفتاب ان را جلو تر از ایران نوین قرار می دهد.

 ۲۰۱۶-۰۴-۰۳_۱۷-۰۲-۵۵ ۲۰۱۶-۰۴-۰۳_۱۷-۰۵-۴۱

شاخص هفتم: سادگی محتوا

شرکت ایران نوین: بخش بندی های مشخص، تصاویر مرتب و پرهیز از لی اوت پیچیده نهایتا شده است یک رزومه ساده از شرکت ایران نوین. شما در خواندن آن هیچ جا سر در گم نمی شوید مگر در تحلیل برخی تصاویر.

شرکت بادکوبه: هر چند بادکوبه در خلق ایده و خلاقانه بودن نمره خوبی گرفت اما همین موضوع کمی باعث پیچیدگی رزومه آن به ویژه در شروع کار شده است. به همین دلیل برای مخاطب عجول و کم حوصله کمی این رزومه پیچیده است.

شرکت شبکه آفتاب: اگر قسمتهای عجیب ابتدایی این روزمه را نادیده بگیریم شبکه آفتاب به خوبی توانمندی ها و نمونه کارهای خود را معرفی کرده است. تصویر و شناسنامه ساده ترین شکل و بهترین شکل برای معرفی نمونه کارهاست. فقط تفکیک بین بخش ها به خوبی صورت نگرفته و همچنین تنوع اندازه فونت ها ضمن القای یک فضای هنری و خلاقانه کمی کار را پیچیده کرده است.

 

شاخص هشتم: ترغیب کنندگی

اما شاید بزرگترین کارکرد یک رزومه تبلیغاتی این باشد که بتواند تصویر خوبی از شرکت تبلیغاتی در ذهن مشتری ایجاد کند. در مقدمه بحث هم ذکر کردیم که به حق هر سه شرکت از رزومه بسیار تاثیرگذاری برخوردارند (هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ پیاده سازی و و نمایش محتوا). پس اگر به لحاظ ترغیب کنندگی بخواهیم یه شرکت رو نقد کنیم باید گفت که هر سه رزومه بسیار تصویر خوبی در ذهن ایجاد می کند و مخاطب را برای یک مذاکره و یا همکاری ترغیب می کند (البته در یک شرایط منصفانه تبلیغاتی که قرار باشد رزومه تبلیغاتی هم نقش داشته باشد). با این حال ما یک قدم جلوتر رفتیم و سعی کردیم تصویر کلی که هر رزومه در ذهن مخاطب می سازد را هم بررسی کنیم.  رزومه آژانس ایران نوین به لحاظ فرم پیاده سازی و محتوا حکایت از یک آژانس کاربلد و مطمئن دارد. از طرفی رزومه آژانس بادکوبه حکایت از یک آژانس خلاق دارد و در نهایت رزومه آژانس شبکه آفتاب چیزی بین این دو کانسپت است. یعنی هم خلاق هم مطمئن. البته در هر دو زمینه مقتدرانه پیام نمی دهد و زورش کمی کم است ولی رزومه خوبی است.

در پایان کافه بازاریابی ضمن آرزوی موفقیت برای هر سه آژانس در جذب مشتری و موفقیت در صنعت تبلیغات کشور تاکید می کند که رزومه سه شرکت انتخاب شده در استاندارد بالایی تهیه شده و اساسا از کیفیت خوبی برخوردار است. سایر شرکتهای تبلیغاتی برای سی تی اسکن رزومه خود در نوبت دیگر می توانند ما را مطلع کنند. در نوبت دیگر سه رزومه دیگر را بررسی خواهیم کرد.

آیا شما با این سه رزومه سروکار داشتید؟ نظر شما چیست؟

به نظر شما جای چه معیارهای دیگری در این ارزیابی خالی است؟

تهیه و تنظیم

 ۲۰۱۶-۰۴-۰۸_۲۰-۵۰-۱۷


25 thoughts on “سی تی اسکن // حالا سی تی اسکن رزومه مکتوب ۳ شرکت تبلیغاتی بزرگ ایران // مدیران شرکتهای تبلیغاتی حتما بخوانند (سری اول)”

    1. ایده خوبیه.اما در مقام مقایسه به نظرم مخاطب باید حتما سه تا رزومه رو دیده باشه.
      با این جال برای نوبت بعدی که سه شرکت دیگر را بررسی خواهیم کرد به این موضوع به جد فکر می کنیم.

  1. دوستان خوب کافه بدانند که در سری بعد سایر شرکتهای تبلیغاتی را هم از نظر رزومه بررسی می کنیم . ضمنا در سیتی اسکن های آتی در خصوص سایر ابعاد شرکتهای تبلیغاتی نظیر عملکرد ، ابعاد برند و …. مقایسه های گسترده تری را ارایه خواهیم کرد

  2. با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده رزومه بزرگواران آفتاب و ایران نوین رو دیده ام ولی توفیق مشاهده رزومه آژانس بادکوبه را نداشته ام. با آنچه مطالعه کردم وخود دیده ام الحق که سی تی اسکن دقیق و برازنده ای بود. به علاوه اینکه نکات آموزنده بسیار زیادی هم در این بخش وجود دارد. بنده به همه اساتید گرانقدر بابت این بخش سایت تبریک می گم و امید دارم تا این جریان حرفه ای مستدام باشد.
    ایام بکام

    1. جناب ذبیحی یادداشت شما خستگی نوشتن این مطلب سخت رو از تنمان به در برد. سعی می کنیم در بررسی های بعدی نیز این جانب انصاف رعایت شود و در انعکاس توانمندی ها و ضعف ها درست عمل کنیم.
      راستی آیا برای بررسی های بعدی معیار جدیدی را نمی خواهید پیشنهاد دهید؟

    2. جناب ذبیحی سعی می کنیم در بررسی های بعدی نیز این جانب انصاف رعایت شود و در انعکاس توانمندی ها و ضعف ها درست عمل کنیم.
      راستی آیا برای بررسی های بعدی معیار جدیدی را نمی خواهید پیشنهاد دهید؟

  3. سلام
    کار بسیار جالبی بود و مانند همیشه پر بار. خسته نباشید میگم به داوران خوب بین و نکته سنج این نقد.فقط اگر می شد نسخه الکترونیکی رزومه های بررسی شده را هم قرار می دادید تا داونلود شود، بسیار کامل تر می شد تا همه بتوانند به شکلی نزدیک تر و عمیق تر با مطلب ارتباط برقرار کنند.
    باز هم خسته نباشید.عالی بود

      1. این حق برای سایر شرکتها هم هست که اگر رزومه الکترونیک دارند در این محل اطلاع رسانی کنند. اقای رهگذر اگر شما خبر دارید لطفا برای ما بفرستید

  4. سلام و عرض احترام به پیشگاه دوست مودبم جناب محمدیان عزیز مطالب عنوان شده بسیار منصفانه و کاربردی بود اما نکته ای به ذهن حقیر رسیده که فکر میکنم بیانش خالی از لطف نباشه ،قطع چاپ رزومه نباید از نگاه ناظر عریضتر یا طویلتر باشه به این معنی که عرض زیاد یا ارتفاع بیش از حد رزومه ها ارتباط بیننده رو با مطالب کم میکنه که از نظر حقیر این نقص به هر سه رزومه وارده .
    با احترام

    1. جناب روحانی عزیز محبت دارید. نکته ای که ذکر کردید کاملا درسته. این از عوارض جانبی اندازه رزومه هاست که به درستی به ان اشاره کردید. البته این نقص در مورد رزومه بادکوبه به دلیل مربع بودنش دیده نمی شه. زاویه عکاسی ما گویی به گونه ای بوده که مربع بودن رزومه بادکوبه در ان به خوبی معلوم نیست.

  5. درود بر عزیزان و سروران کافه بازاریابی
    اول از همه به تهور و شجاعت و نگاه برون به درون نگر این سه شرکت که همگی در نوع خودشون بسیار برجسته هستند تبریک میگم. در ادامه از همه اساتید عزیزم ، جناب آقایان بادکوبه و حداد و سرکار خانم شفیعی و استاد بزرگوار جناب دکتر محمدیان عذر می خواهم زیرا که اینجا سی تی اسکن است و سی تی اسکن با کسی شوخی ندارد . ما سی تی اسکن نمی کنیم که به ما بگوید حالمان خوب است ، بلکه می خواهیم حقیقت را بدانیم .
    به نظر من یکی از کامیک ترین تجربیات اینه که برید پیش دکتر ریزش مویی که خودش کچله ! و در ادامه به عذرخواهی مجدد از اساتید؛ برخی از این کچلی ها :
    ۱- از کانون های ما بعید است که هنوز به سمت رسانه های چاپی می روند . همه ما مساله قدرت مولتی مدیا در برابر سینگل مدیا را می دانیم و می شناسیم . به نظر حقیر مضحک است که کانون تبلیغاتی که وقتی با آنها دور یک میز می نشینید شما رو به سوی مولتی مدیا سوق می دهند خودشان از رسانه های چاپی استفاده می کنند . اگر اندکی تجربه در زمینه هزینه های طراحی و چاپ داشته باشید به راحتی می توانید برآوردی از هزینه های بالای تولید این کاتالوگ ها با گراماژهای بالای کاغذ و استفاده های مکرر از رنگ های طلایی و نقره ای داشته باشید . خوب چرا هنوز پرینت ، من که نمی دانم . ولی شاید اگر روزی من به جای این دوستان بودم ، یا از تکنولوژی های مکمل مانند AR(Augmented reality) استفاده می کردم و یا آنکه در یک فلش مموری که سفری تبلیغاتی را در آن کانون فراهم می آورد استفاده می کردم .
    ۲- ضعف بسیار شدید در هویت های بصری این کانون ها . در این زمینه اگر اشتباه نکرده باشم ایران نوین به رنگ ردبریک( قرمز آجری)خود ، بادکوبه به ترکیب اسکای بلو و رویال بلو و همچنین شبکه آفتاب با سبز زردمایه هویت یافته اند . بررسی کاتالوگ های این عزیزان ضعف شدید را در این زمینه به خوبی هویدا می دارد . نگاهی به فیس پیج تمامی کاتالوگ ها ، در همه ابعاد معیوب است . در فیس پیج بادکوبه تکست فلگ Text flag قرار نگرفته است که موجب مخدوش شدن متن و تصویر با هم شده است . شبکه آفتاب که خود را به آفتاب بوکی معرفی می نماید که من از حرکت فونتیک آن به شخصه خسته شدم ، ایران نوین دوست داشتنی هم که به یک کوب بسنده کرده است .
    ۳- به نظر شما اگر در کاتالوگ یک شرکت تبلیغاتی وزین و رضای بادکوبه دوست داشتنی و خوش فکرمون خطای تایپی دیدیم چه باید بکنیم ؟ نگاهی به تصاویر شناسنامه های این کانون ها باز با کاستی هایی همراه است . در شناسنامه بادکوبه ، قید شده است ، تولید آگهی تلوaیزیونی . نگاهی نیز به فونت به کار بسته شده در مورد ایران نوین نیز خالی از لطف نیست .
    ۴-هویت بخشی و کاراکتریزیشن . یکی از نکته های جالب شخصیت پردازی موازی بادکوبه و شبکه آفتاب در عرصه هوا و فضاست ! از اودیسه فضایی گرفته تا منظومه و ماده تاریک و تیم بیگ بنگ ! به هر حال یکی پیرو دیگری بوده است و تمایزی در این مسیر من که حس نکردم .
    ۵-یکی از موارد دیگر اشتباه گرفتن رزومه شرکت با آرت ورک است . همه ما تبلیغات فوق العاده قوی از لحاظ گرافیکی ایران نوین ،تبلیغات مینمالیستیک و کم گوی و گزیده گوی شبکه آفتاب و کامیک استریپ های هدفمند بادکوبه را به خوبی میشناسیم .ولی آیا واقعا شما صرفا به توانایی های تصویرپردازی یک آژانس می نگرید و یا آنکه در دنیایی که پیغام ها به کرات تکراری شده اند به آنکه توانایی آنرا دارد تا شما را در اذهان ماندگار کند. حقیر که مسیر دوم را بر می گزینم . به مثال می گویم …. کاری که دوستان در بادکوبه کردند ، برند ب.آ را مادام در ذهن من به عنوان برندی سلامت و اسپورتیو ذخیره نمود و یا تیزر آپ تا مدت ها ورد زبان همه مردم بود .در دنیای امروز تبلیغات ماندگاری و پایداری سرمایه گذاری های تبلیغاتی سازمان هاست که حایز اهمیت است و وظیفه اصلی هر آژانس بخشیدن پایداری بیشتر به این سرمایه گذاری هاست .
    تا بدین جا سخن را کوتاه می دارم و امیدوارم که اساتید عزیزم ، نظرات حقیر را به عنوان کوچکترین شاگرد کافه ببخشیاند . در ادامه به احتمال بسیار متن دیگری نیز در همین زمینه ارسال خواهم نمود

    1. اقای دکتر به نظر شما در بازاری که برخیی مدیران گاها دولتی فرق وب سایت و ایمیل را نمی دانند رفتن به سمت رزومه های الکترونیک توجیه دارد؟
      به نظرتون یک شرکت نباید برای گروههای مختلف مشتری خوراک متفاوت داشته اشد؟
      به نطرتون هنوز مشتری ها شذکتها را از ظواهرشان قضاوت نمی کنند؟
      به نظرم در این بازاری که من می شناسم رزومه مکتوب اگر بیشتر از سایر شیوه های معرفی نه، ولی کمتر از آن مهم نیست!

  6. سلام
    این مطلب خیلی خوب بود.
    از اون جا که در دوران کاری خودم در یک آژانس تبلیغاتی (البته در ابعادی کوچک تر از این آژانس ها) درگیر تدوین رزومه بودم بسیار استفاده بردم و واقعا مشتاق شدم این روزمه ها رو از نزدیک ببینم.
    ضمنا آقای محمدیان اگه برای بخش سی تی اسکن نیاز به نیرو داشتین دوست دارم افتخار همکاری داشته باشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *