اهالی خوب کافه بازاریابی، وب سایت “پین تا پین” فعال در زمینه رزرواسیون آنلاین هتل و یکی از کسب و کارهای وابسته به هولدینگ IIG مدتی است در کنار شرکت های دیگر این هولدینگ نظیر بامیلو، اسنپ (تاکسی یاب)، بدوفود (زودفود) و موزاندو فعالیت خود را آغاز کرده است. “پین تا پین” در یک “اقدام جسورانه” اهالی کافه بازاریابی و خوانندگان را به یک چالش بزرگ دعوت کرده است. دوستان ما در شرکت پین تا پین در متن دعوت به این چالش نوشته اند:
*******************************************************************************
فرض کنیم که وبسایت “پین تا پین” به دنبال جذب یک مدیر تجربه کاربری (UX Manager) است. که اگر واقعیت داشت خیلی خوب میشد چون متوسط درآمد سالانهی یک UX Manager صد هزار دلار آمریکاست، البته اینجا آمریکا نیست. اگر مدیر تجربه کاربری پین تا پین باشید، چه خواهید کرد؟
ما می خواهیم بی واسطه و بدون هیچ رودربایسـتی نظرتان را بشنویم. حستان را بدانیم و تجربیاتتان را لمس کنیم.به طور مشخص آنچه ما از شما می خواهیم: به سایت ما مراجعه کنید. تا می توانید در آن بالا پایین کنید و تا می توانید از ما اشکالات ساختاری، محتوایی و فرمی بگیرید. شاید ندانید چه اشکلاتی، خب اشکالی ندارد ما برایتان مثال میزنیم:
- کلیهی نوشتهها، عکسها و مطالب از نظر موضوع یا کیفیت یا حتی کمیت
- نحوهی دسترسی به صفحهها
- کلیهی مراحل کاربردی، مثل ثبت رزرو
- نحوهی جاگیری مطالب
- رنگ قالب وبسایت
- خوانایی حروف و واضح بودن منظور
- کمبود ها یا اضافات چه از نظر محتوایی و جچه از نظر تکنیکی
ما در پین تا پین به دنبال آن هستیم تا بستری فراهم کنیم تا افراد از هر قشری بتوانند به راحتی هتل مورد نظر خود را هوشمندانه انتخاب کنند و عملیات رزرواسیون آن را به صورت آنلاین انجام دهند. همچنین قیمت یکی از اصلی ترین مزیت های وبسایت ماست و ما ادعا می کنیم که گارانتی بهترین قیمت در این حوزه هستیم.
*******************************************************************************
نکته مهم: لطفا پس از بررسی همه جانبه سایت پین تا پین، نقدها و دیدگاههای خود را به همراه ایمیلتان فقط و فقط و فقط در بخش نظرات همین یادداشت در کافه بازاریابی بنویسید. امیدواریم با شرکت در این چالش بتوانیم به این برند کمک بسزایی کرده باشیم. راستی اگر اشکالی هم پیدا نکردید حتما در بخش نظرات بنویسید که چیزی پیدا نشد که بفهمیم که جستجو را انجام داده اید.
دوستانِ ما در شرکت “پین تا پین“ برای تمامی نظردهندگان، ارایه دهندگان نظرات برتر و همچنین بهترین ایده سه گروه هدیه متفاوت در نظر گرفته اند که در پایان این نظرسنجی اهدا خواهد شد. ظبق روال نظرسنجی به مدت یک هفته ادامه دارد.
با سلام خدمت اساتید محترم کافه
بنده اولین موردی رو که می تونم اشاره کنم توی قسمت لیست هتل هاست که سسیستم مرتب سازی به درستی کار نمیکنه
مرتب سازی لیست هتل ها براساس قیمت باید وقتی در حالت نزولی قرار میگیره از بالا به پایین قیمتها نزول کنند یعنی گرانترین بالا و ارزانترین پایین در صورتی که در پین تا پین برعکس اتفاق می افته
در ضمن مرتب سازی بر اساس نام هتل ها برای من مسافر چه کاربردی میتونه داشته باشه ؟؟؟
بنظرم اگر ملاک مرتب سازی هتل ها غیر از قیمت
میزان محبوبیت
تعداد بازدید
یا مثلا تعداد ستاره ها
قرار بگیره کاربرد بهتری میتونه داشت باشه …
ممنون از وقتی که گذاشتید
پیشنهادات خوبی هم دادید
با سلام
به نظرم سایت خوب و user friend ایه. اما با توجه به زمان کوتاهی که برای بازدید از سایت داشتم (که مطمئنا بعدا مفصل از این سایت بازدید می کنم) لازمه به مواردی اشاره کنم.
۱٫ زمانی که مقصد و در نهایت یکی از هتل ها انتخاب می شود در قسمت اتاق های در دسترس، قسمت جزئیات بیشتر هر مدل اتاق غیر فعال می باشد و اطلاعاتی را نشان نمی دهد.
۲٫ در قسمت امتیاز کاربران به خدمات هتل، عدد درج شده نامفهوم می باشد بهتر است مشخص شود ۵ از ۱۰ (که اکثرا در مورد هتل ها امتیازات از ۱۰ می باشد)
۳٫در مورد خدمات صبحانه، ناهار و شام این هتل ها اطلاعاتی در دسترس نیست.
شرمنده اینم از ایمیل: nastaran_h1988@yahoo.com
البته شاید موارد ذکر شده، در سایت موجود بوده و به چشم بنده نیومده.
تمام نظرات برای ما مهم و ارزشمند است سپاس
با سلام : ۱) رنگ بندی آن یه کم رو به کهنگی داره. از رنگهای شادتری باید استفاده شود
۲)سایت هم باید جمه تر شود تو یک پلان .الان خیلی بزرگه شاید مطالب صفحات پایین ترش را کسی نگاه نکه!
۳) جاگذاری برخی مطالب اوج بدسلیقگیست. بهتر است فکری اندیشیده شود
ای کاش برای بند سوم مثال می اوردید تا بیشتر مشخص شود
سلام به همه ی اهالی کافه
بررسی هام از این سایت رو در چند نکته بیان می کنم
۱٫ پوسترهای زیبایی استفاده کردید. لوگو و فونت های مورد استفاده و رنگ بندی سایت محیطی دوستانه را فراهم کرده. البته من با هیجانات یک مسافر سایت رو ندیدم و با آرامش نگاهش کردم. شاید رنگ بندی شادتر برای همچین سایتی بهتر باشه.
۲٫ سایت نسبتا سنگینه و علامت لودینگ مدت زیادی در مرحله ی ورود به اولین صفحه ی سایت دیده میشه به طوری که اگر من به عنوان مشتری سایت های رزرو رو باز کرده باشم احتمالا تب بعدی رو خواهم زد و اگر سایت بعدی جذبم کنه شما من رو به عنوان مشتری از دست خواهید داد. (بیش از سه ثانیه بود)
۳٫ تصاویر با کیفیت بالا مورد استفاده قرار گرفته اند اما در پیج هایی مثل درباره ی ما دیر لود می شن. توضیحات این پیج طولانی ست. بهتر بود تا نکته بندی و سطر سطر بیان می شد یا با اینفوگرافی منظور خود را بهتر می رسانید. مخاطبان این روز ها به دنبال متون طولانی نیستند.
۴٫ در سایت هایی با قالب طراحی سایت شما معمولا منوی اصلی، تیترهای موجود در کل صفحه را داراست. منوی بالایی شما باید گزینه های پیشنهاد برتر و .. را هم دربرگیرد. اگر به دنبال بررسی سایت نبودم این تخفیفات را یک جا نمیدیدم و احتمالا اسکرول را پایین نمی دادم. چون مخاطب در اولین صفحه به دنبال وارد کردن تاریخ سفر و .. است وقتی وارد صفحه ی نتایج جستجو می شود که باید گفت سرعت خوبی در جستجو داشت دیگر سایر گزینه های پیج اول را نخواهد دید. شما باید مخاطب را در سایت نگه دارید. به طور خلاصه این سایت پایه های گیمیفیکیشن را رعایت نکرده.
۵٫ و در آخر، بخش اشتراک در خبرنامه، بهتر است با توضیح کوتاهی همراه باشه تا مخاطب را جذب کند که ایمیل خود را وارد کرده که حتی اگر مشتری شما نیست و قصد سفر ندارد شما با پیشنهادهای وسوسه انگیز او را به یک مسافرت آخر هفته بفرستید.
پیشنهاد:
محلی رو برای لود تصاویری که مشتریان شما در هتل انداختن همراه با درج نظرات قرار بدید. طوری که وقتی من قصد رزرو هتل رو دارم بتونم نظرات رو بخونم و حتی عکس هارو ببینم.
متشکر از همگی
امیدوارم نظراتم بتونه کمکتون کنه و مفید واقع بشه
با توجه به جادوی فتوشاپ و عکاسی که این روزها هتلها از ان زیاد استفاده می کنند
به نظرم پیشنهاد اخرتون فوق العاده بود
دغدغه همیشگی من هم هست
همه ی ما بر جادوی عکس و فیلم و تاثیر زیاد اون بر بازاریابی امروزی واقف هستیم. استفاده از فیلم های کوتاه و تصاویر مشتریان در هتل ها واقعا موثر خواهد بود.
ممنون از نظرات جامع و ریزبینانه شما
محمد حسین رفعت نژاد
مدیر توسعه کسب و کار وبسایت پین تا پین
آقای رفعت نژاد از شما بابت همراهیتان ممنونیم
امیدوارم نظرات دوستان به توسعغه بهتر کمک کند
خواهش میکنم.
ممنون از زحمات مجموعه کافه بازاریابی
با عرض سلام
به نظر بنده برای انجام یک نقد منصفانه در هر موضوعی جدا از لزوم شناخت از موضوع و ابعاد دیگر آن برای هر چه بهتر و موثر بودن نقد باید یک نگاهی به رقبا و سیاست های آنان نیز انداخت. قصد بنده فقط صرف بررسی محتوای بصری سایت نیست و جدا از آن سعی میکنم برخی از نکاتی را که به زعم خود جالب می دانم بازگو کرده شاید مفید واقع شود.
۱)در گام اول بنده برای بررسی سایت پین تا پین یک سری به سرچ گوگل زدم. با کلید واژه “رزرو آن لاین” هتل شروع کردم. به عنوان انتخاب های اول به رقبایی هم چون اقامت۲۴، ایران هتل آن لاین و بریم سفر برخورد کردم. پین تا پین به عنوان انتخاب های پیشنهادی گوگل در صفحه دوم قرار داشت و به نظرم این نمیتواند نکته جالب توجهی باشد. درست است که به گفته خود پین پین سنگ بنای اولیه آن در بهار ۹۴ گذاشته شده ولی دقت کنیم که کسب و کار ما در فضای نت قرار دارد باید به این نکته هر چند در شروع کار توجه نمود. برای مثال بامیلو اگر اشتباه نکنم بعد از سه ماه به عنوان چند انتخاب برتر گوگل در حوزه خرید آن لاین بعد از دیجی کالا قرار داشت.
۲)نکته بعدی برای موفقیت در کسب و کارهای مبتنی بر نت و فضای مجازی طی کردن فرآیند ICDT می باشد. یعنی این که صاحبان کسب و کار در ابتدای امر به جای فروش به ایجاد فضای information و بعد آز آن communication بپردازند. هدف از این مراحل القای فضای اطمینان و ایجاد یک جو دوستانه مبتنی بر تعامل دو طرفه سایت و مخاطب می باشد. در مراحل بعدی باید به دنبال فضای distribution و transaction بود. نمی دانم چند درصد کسب و کارهای مبتنی بر نت داخل کشور با این مراحل آشنایی دارند و به آن احترام می¬گذارند یا این که سریعا وارد مرحله شیرین فروش آن لاین و درگاه های پرداخت می شوند.
۳)با مراجعه به سایت alexa و مرور برخی دیتاهای وارد در این سایت نکات جالبی بدستم آمد. رتبه کشوری این سایت ۱۱۵۹۱ می باشد. برای مثال در مورد رقبا بهترین رتبه از آن اقامت ۲۴ بوده که رتبه ای برابر با ۸۱۷ در کشور دارد (البته شاید سایت دیگری نیز در این زمینه قوی تر ظاهر شده باشد ولی بنده در سرچ کوچک خود به آن برخورد نکردم). درمورد کلیدواژه های سرچ شده توسط مخاطبان نکته جالب این است که مخاطب هنوز نتوانسته به یک اجماع در مورد بخش مورد علاقه خود در این سایت برسد. ولی برای مثال در سایت اقامت ۲۴ بیشترین کلید واژه سرچ شده رزرو هتل در شهر مشهد بوده است. و یا در سایت ایران هتل آن لاین کلید واژه های هتل هلیا و هتل پارمیدا مورد توجه بوده اند. در سایت بریم سفر هم بخش رزرو هتل های خارجی نمایان تر است. این نکته می تواند کسب و کارها را در تمرکز بیشتر و ایجاد مزیت رقابتی کمک کند.
می دانم که توضیحات ارائه شده ربط خاصی به سوالات مطرح شده نداشت ولی برای بنده جالب توجه بود امیدوارم مفید واقع شود. با توجه به فرمایش جناب محمدیان در رابطه با وقت باقی مانده سعی میکنم با کمی مطالعه بیشتر سوالات اصلی را در زمان های باقی مانده پاسخ دهم.
در کل هدف بنده مرور بسیار کوتاه بر وضعیت رقابتی در حوزه رزرو آن لاین هتل بوده است. بسیار مهم است که بتوانیم در میان رقبا مزیتی ساخته و در گام بعد آن را پایدار نماییم. نتیجه این است که جز انتخاب های مهم مشتری می شویم.
یاد یک خاطره ای از نمایشگاه کتاب امسال افتادم. در شبستان محل رسانه های دیجیتال پرسه می زدم که ناگه آقایی گفت ببخشید ی لحظه تشریف میارید؟ ایشان مسئول فروش یک نرم افزار پیام رسان بود که نام آن را هم به خاطر ندارم. شروع کرد به تعریف این که این نرم افزار جایگزین وایبر است به جای آن از این استفاده کنید و…
به ایشان گفتم الان منظورتان این است که وایبر را پاک کنم؟ گفت نه ولی از این استفاده کن بهتر است. بهشان گفتم من از وایبر راضیم کار خاصیم به جز پیامک دادن ندارم ولی چشم حذف اش میکنم ولی به شرطی که شما حداقل یک مزایا از این نرم افزار نام برده که وایبر آن را نداشته باشد. بالاخره به عنوان مصرف کننده باید جاذبه ای از سمت شما ببینم و از کالای قبلی صرف نظر کنم. بعد از کلی بحث پرسید نکنه رشته شما بازاریابی است. گفتم بله چطور مگر؟ بنده خدا دقیقا با همین لحن البته با خنده “گفت برو خدا روزیتو…. خریدار نیستی. شما بازاریابا فکر میکنید فقط خودتون بلدین بفروشین”
در کل حرف بدی نزدم فقط به عنوان یک خریدار خرد خواستم از مزیت رقابتی آن مطلع شم. فکر کنم حق مسلم یک خریدار است که بداند چرا باید یک کالا و یا خدمت خاص را انتخاب کند.
باتشکر
دانشور دیلمی
برای من زاویه دید شما جالب بود.
مباحث مطرح شده هم برای خود من اموزنده بود.
البته در مورد الکسا باید کمی به پین تا پین فرصت داد در همین زمان هم بدون بهره گیری از روش های نامتغارف به نظرم رتبه خوبی به دست امده که البته باید در مورد ان دوستان بیشتر کار کنند.
اقای دیلمی پیش از این هم گمان می کنم اشاره شده بود که قلم شما بسیار ویژه است. ما در کافه بازاریابی منتظر مطالب شما هستیم.
بنده آماده خدمت در مورد هر موضوع ویژه ای که صلاح بدونید هستم جناب محمدیان
حتما با شما ارتباط خواهم گرفت
ضمن تشکر از نظرات خوب شما دوست عزیز
تقریبا تمامی نکاتی که گفتید بسیار بجا هستند. می توانید برای آشنایی بیشتر با سیاست های پین تا پین در حوزه اطلاعات رسانی و برقراری ارتباط محتوایی با مخاطبان، به شبکه های اجتماعی ما هم سر بزنید. ما در حال حاضر در فیس بوک، توئیتر، اینستاگرام و پینترست در حال فعالیت هستیم.
با تشکر
محمدحسین رفعت نژاد
مدیر توسعه کسب و کار وبسایت پین تا پین
جان کلام را فکرمیکنم شما جناب دیلمی با توضیحاتی که دادید، عنوان کردید، چراکه وقتی پست اینستاگرام کافه بازاریابی را دیدم، بی درنگ وارد سایت پین تا پین شدم و بعد هم سرچ در گوگل و مواجه شدن با مواردی که شما عنوان کردید، اما سوالی که توسط جناب رفعت نژاد بی پاسخ مانده و ذهنم را درگیر کرده است، این است که مزیت رقابتی سایت تازه تاسیس شده با باقی سایت ها (که تعدادشان با ویژگی هایی که این سایت دارد ، بسیار بالاست) چیست؟ البته بنده صفحات اینستاگرام و فیس بوک این سایت را هم دیدم، اما به جواب سوالم نرسیدم.
خانم نظری سوال خوبی است و بسیار مهم
البته از اقای رفعت نژاد می خواهیم بعد از گذشت دو یا سه رو از دوره نظرسنجی پاسخ سوالات را هم بدهند. به اعتقادم در این مرحله باید تمرکز همه روی تحلیل سایت باشد
با شناختی که از اقای رفعت نژاد دارم ایشان حتما پاسخگوی همه سوالات خواهند بود.پس ما سوالات را به مرور جمع می کنیم و در چند روز آینده پاسخگویی را اغاز خواهیم کرد.
با تشکر از توضیحات شما
بله. همانطور که جناب محمدیان فرمودند نظرات به صورت لحظه ای از سوی تیم پین تا پین در حال رصد شدن هستند. اما به دلیل باز نگاه داشتن فضا و عدم شکل دهی به ذهن مخاطبان بسیاری از سوالات (به صورت عمدی) بی جواب باقی مانده اند. ان شاالله در روزهای آتی به نکات مطرح شده از سوی دوستان (که بسیار ارزشمند هستند) پاسخ داده خواهد شد.
ممنون
با سلام و عرض ادب به دوستان محترم کافه بازاریابی و با آرزوی موفقیت برای پین تا پین.
من توصیه هایی برای بهتر بودن دارم و اعتقاد دارم که جلب اعتماد مردم (مشتریان) در این حوزه بسیار اهمیت دارد و باید با ملموس کردن بهتر خدمات آن ها را از جریانات و فعالیت های در پشت وب سایت پین تا پین آگاه ساخت.
اول در مورد لوگوی آن صحبت می کنم و منظورم این نخواهد بود که باید تغییر یا اصلاح گردد، فقط نکته ای به ذهنم می رسد این است که درست است که این لوگو از شکل پین نشأت گرفته شده است اما در نظر اول به دلیل کوچک بودن علامت، ناخودآگاه به یاد لوگوی وودافون و شبکه ورزش و … افتادم که البته وجود سایه و روشن های نامناسب در به وجود آمدن این مسئله بی تأثیر نیست که در بخش درباه ما، تصویر و سایه ی این لوگو که بر روی دشت و درخت افتاده است کاملاً بیانگر مطلبی است که بیان نمودم.
در بخش لیست هتل ها، جامع بودن هتل ها با درصد های تخفیف خوب است اما پیشنهادی داشتم این است که برای اثبات این تخفیف باید کاری انجام داد که در همین صفحه اول قیمت کاهش یافته از قیمت اصلی تمیز داده شود که این امکان فقط با کلیک کردن بر روی آن امکان پذیر است. در ضمن اگر مرتب سازی براساس نام شهر نیز فراهم گردد اطلاعات بهتری را می توان به مخاطبان انتقال داد.
نکته دیگر است به دلیل ماهیت خدمات هر گونه اطلاعاتی که به مخاطبان کمک کند و آن ها را از ابهام رهایی دهد به رونق گرفتن وب سایت کمک شایانی خواهد کرد. ایده ی من این است که بخشی لحاظ شود تحت عنوان Advantages & Disadvantages که مزایا و معایب هر هتل را با توجه به شرایط و جاذبه های همان شهر بیان کند. مثلاً مزیت هتل درویشی مشهد، نزدیکی به حرم رضوی است و عیب آن هزینه بالا و مزیت هتل پارس آسایش بیشتر از لحاظ خلوتی منطقه و هزینه کمتر نسبت به درویشی است و عیب آن دوری از حرم مطهر. البته باید با توجه به اولویت ها و ارزش های مشتریان این خدمت فراهم گردد.
در بخش درباره ما
۱٫ پس از مطالعه دریافتم که بیشتر در مورد پین تا پین است تا مدیران و جوانان فعال این وب سایت. من شخصاً برای تهیه بلیت و هتل هیچ گاه به چنین وب سایت هایی رجوع نکرده ام (ولی برای دریافت اطلاعات پاسخم مثبت است) چون آژانس معتبری را در اختیار دارم که با متصدیان و مجریان آن آشنا هستم. بنابراین اگر اطلاعاتی در مورد خود افراد گرداننده ی این وب سایت ارائه گردد خیلی بهتر خواهد بود زیرا مجدداً به دلیل جدا نبودن خدمات از فرد ارائه دهنده خدمات، مردم دوست دارند که با اطلاعات بیشتر و ابهام کمتری اقدام به خرید نمایند تا با مشکل های آتی رو به رو نشوند.
۲٫ اگر بخشی تحت عنوان درباه شما نیز فراهم گردد برای مخاطبان آتی بسیار خوشایند خواهد بود . در این بخش مخاطبان در مورد تجربیات خود صحبت می کنند.
۳٫ با توجه به فعالیت های خارجی بیان شده در بخش درباه ما، مبنی بر جذب توریست و جاذبه های گردشگری ایران، اما متاسفانه من نسخه ی لاتین وب سایت را مشاهده نکردم.
۴٫ آرمان گرایانه بودن بیش از حد خطوط آخر در همین بخش، می توانست به گونه ای بهتر بیان گردند.
و پیشنهاد آخر، آدرس ایمیل و شماره تماس بیان شده در انتهای وب سایت در بخش تماس با ما نیز قرار گیرد.
با تشکر
با سلام
چند نکته زیر به نظرم رسید:
۱٫نداشتن نماد اعتماد الکترونیکی
۲٫در مطالبی که در وبلاگ سایت نوشته شده بیشتر پیرامون کشورهای دیگر است که به نظرم اگر این مطالب مرتبط با ایران نوشته شود در جذب بازدیدکننده بیشتر میتواند موثر باشد.
۳٫عنوان سایت رزرو هتل و بلیط هواپیما قید شده ولی در سایت لینک بلیط هواپیما غیر فعال هست.(البته فکر کنم در اینده فعال شود)
پیشنهاد:در سایت بخشی با عنوان”هتل برتر” قرار داده بشه که براساس نظر کابران انتخاب و معرفی شود.
سلام. ضمن آرزوی موفقیت برای مجموعه پین تا پین. من هم به چند نکته اشاره می کنم که امیدوارم برای مجموعه پین تا پین مفید باشه
– اول از همه اینکه باید به نظرم صفحه زودتر لود بشه، مقداری سرعت بارگذاری ضعیفه.
– با توجه به اینکه پین تا پین تازه شروع به کار کرده، به نظرم بیشتر بر روی جمع آوری ایمیل بازدیدکنندگان برای اطلاع رسانی ها تمرکز کنه. شاید برای مدتی به جای پسنده کردن به نوار قرمز رنگ عضویت، استفاده از پاپ آپ هم بد نباشه. اگرچه این مجموعه داره از دیتابیس مجموعه های دیگه اش استفاده می کنه (چون خودم دریافت کننده خبرنامش بودم) اما ایمیل افراد علاقمند به حوزه گردشگری قطعا تارگت مناسب تری نسبت به ایمیل افراد مثلا خریدار موبایل است.
– نکته خوب استفاده از تصاویر ایرانی در بک گراند صفحه اول بود (با توجه به اینکه سایت مربوط به حوزه ایرانگردی است). بهتر است به جای بالون ها هم مثل دو تصویر قبل از تصاویر مربوط به ایران و همچنین تصاویر کمتر دیده شده (برعکس میدان نقش جهان) استفاده شود اما این بار با اندکی توضیحات در گوشه تصویر
– به نظرم پین تا پین هنوز برای “روی مدار مسافر” جوابی ندارد و صرفا به معرفی هتل ها پرداخته، عنوان جذابی انتخاب شده ولی پاسخ به سوالاتش رو من پیدا نکردم. گویا صرفا یک مانور تبلیغاتی است و هنوز به قول معروف جامع عمل نپوشیده
– وبلاگ هنوز خیلی جای کار داره. این وبلاگ که نقش پر رنگی در حوزه Content Marketing داره، باید علاوه بر مطالب معمول و به قول یکی از دوستان مطلب خارجی، به مطالب ایرانگردی، معرفی شهرها و جاذبه هاشون، نحوه انتخاب هتل و … بپردازه
– جزو ماموریت پین تا پین “هتل ها و مراکز اقامتی” بیان شده. اما موقع جست و جو صرفا امکان فیلتر کردن هتل ها بر اساس ستاره بیان شده و جایی برای فیلتر کردن مسافرخانه ها، اتاق ها، خانه های ویلایی و … نیست
– پیشنهاد می کنم به موتور جست و جو مراکز اقامتی، امکان فیلتر کردن امکانات هم اضافه بشه. مثل استخر، سالن ورزشی، دسترسی شهری، رستوران بین المللی، تعداد اتاق و … . در ضمن بعضی از هتل ها هم امکاناتش شون معرفی نشده
– امکان بازدید ۳۶۰ درجه (حداقل برای هتل های ۴ و ۵ ستاره) فعال شود. این امکان قطعا برای مشتری جذاب خواهد بود ضمن اینکه این روزها خیلی متداول شده
– بهتر است استاندارد مشخصی برای عکس های هتل تعیین شود. به عنوان مثال در گالری همه هتل ها عکس هایی از نما، لابی، رستوران، دید اتاق ها و … وجود داشته باشد. به نظر میرسه این ها واقعا ضروری است. مثلا در توضیحات یکی از هتل های ۵ ستاره کیش از دید خوب دریا گفته شده بود که عکسی از این دید وجود نداشت. در ضمن عکاسی از پشت صحنه هتل، مثل آشپزخانه ها، پرسنل و … می تواند تجربه خوبی برای مشتری ایجاد کند
– اقامت و امکانات هتل فقط یکی از اهداف جزئی سفر در ایران است. بهتر است در توضیحات هتل از دسترسی های هتل و همچنین فاصله زمانی آنها تا مکان های توریستی سیاحتی شهر صحبت شود.
– علاوه براینکه سادگی سایت جزو نکات مثبت محسوب میشه ولی جای پشتیبان آنلاین خالیه
– جای باشگاه مشتریان یا “باشگاه مسافران” یا “باشگاه همسفران” هم که بیشتر خالیه. علاوه بر مزیت های معمول باشگاه، ارسال عکس از هتل می تونه به امتیاز های اعضا اضافه کنه. بازدید کنندگان سایت هم از این عکس ها در انتخاب هتل قطعا استفاده خواهند کرد.
– در انتها بهتره برای رزرو آنلاین نسبت به رزو از خود هتل برای مشتری ارزشی ارائه بشه. مثلا ارائه کوپن تخفیف رستوران یا مکان های دیگه شهر، تخفیف خود هتل، ترانسفر رایگان و …
با سپاس
نیما شفیعی
ni.shafii@gmail.com
سه نکته دیگه:
– هنگامی که لیست هتل ها نمایش داده مبشه، بهتره اطلاعاتی دیگه ای علاوه بر اسم هتل و شهر ارائه بشه ( مثل تعداد ستاره، محبوبیت، امتیاز کاربرها و… ). در ضمن علاوه بر نمایش grid لیست هتل ها، می توان امکان نمایش به صورت list هم به سایت اضافه کرد تا اطلاعات بیشتری در پیش نمایش ارائه شوند
– امکان مقایسه هتل ها در سایت وجود ندارد. مقایسه هتل ها و امکاناتشون در یک صفحه می تونه مزیت رقابتی برای پین تا پین محسوب شه.
– من تو ایجاد حساب کاربری مشکل پیدا کردم. بعد از ورود اطلاعاتم صفحه ثبت نام در حالت پندینگ می مونه. اگر مشکل از سیستم من نباشه، بهتره فرم ثبت نام بررسی مجدد شود.
پیشنهادباشگاه و سرچ بر مبنای امکانت برای من جذاب بود
اما شاید پشتیبان آن لاین یک دیشنهاد درجه یک باشه
من یک پیشنهاد و یک انتقاد مطرح میکنم، باقی هم با دوستان،
پیشنهاد: سایت را به راحتی میتوان زنده تر کر، ترکیب رنگ های استفاده شده مطمئنا میتواند اولین گام باشد،
انتقاد، تقریبا هر سایتی که دیده ام در زمینه نشان دادن عکس از محصول برای تبلیغ از عکس های برش خورده که جذابیت چندانی ندارد، استفاده می کند، بهتر است از عکس های ۱۸۰ و ۳۶۰ که جذابیت بیشتر و انتقال دهنده بهتری در مورد مکان هستند، بهره گرفته شود.
عرض ادب و احترام
حتما در فرصت باقیمانده شرکت خواهم کرد.خیلی هم خوب ،خیلی هم عالی.
اما یک پیشنهاد بهتر نیست در چالش یا مسابقاتی با این سبک و سیاق قسمت نظرات تا روز موعود مخفی بماند؟
قطعا پیشنهاد شما را در کارگروه بررسی می کنیم
اگر تپافق شد به کار می گیریم
سپاس فراوان
خانم دهکانی ممنون از مشارکت شما . پیشنهاد شما درسته و باید انجام بشه اما یه مشکلی داره. مهمترین مشکلش اینه که در فضای مجازی قانون نانوشته ای وجود دارد که نظر ، نظر می یاره یعنی وقتی دیگران اینجا زیاد نظر می بینند مشارکت بیشتر می شه . دوم این که برخی نظرات موجب نظرات بهتری از سایر دوستان میشه . با این حال حتما دوباره و سه باره این موضوع را در شورا بازنگری می کنیم . ممنون
با سلام من تازه با سایت کافه بازاریابی آشنا شده ام و از این بابت خوشحالم که در جمع تخصصی ای حضور دارم.
اما در رابطه با سایت پین تا پین چند نکته و سپس پیشنهاد
۱- سرعت بسیار پایین لود صفحات به خاطر لود عکس های بسیار زیاد باعث خستگی و ناراحتی یک مشتری بالقوه میشود بخصوص با سرعت اینترنت در کشور ما این موضوع بیش از پیش نمایان میشود
۲- عدم وجود کارکتر برند پین تا پین در وب سایت
۳-نبود یک تور آموزشی سبک بر روی بستر وب سایت به همراه کارکتر برند(آموزش عنصر حیاتی در استفاده مشتری از محصول است)
۴-استفاده از اسلایدر جهت نمایش عکس ها( به مشتری اجازه بدهید خود انتخاب کند آیا عکس های بیشتری را میخواهد ببیند یا خیر چیزی را به مشتری تحمیل نکنید)
۵-رنگ نامناسب در طراحی بخش هدر در توضیحات وب سایت (کسل کننده می باشد و همچنین بی روح در این بخش کمی کج سلیقه گی شده است)
۶-مزیت رقابتی نسبت به رقبا خود در این سایت موجود نیست
۷- رنک پایین که نیازمند seo مناسب و همچنین تبلیغات بیشتر است
۸-هیچ بسته ترغیبی برای مشارکت مشتری در وب سایت موجود نیست
۹-بخش درباره ما نیازمند توسعه بهتری است و در حقیقت تراکم نوشته را بیشتر نشان میدهد و این باعث میشود مشتری از خواندن آن صرف نظر کند
۱۰- همچون استفاده از عکس بخش نمایش نقشه را نیز بر عهده مشتری قرار بدهید
برویم سراغ پیشنهادات
۱-مزیت رقابتی مهمی که سایت ندارد و میتواند داشته باشد سیستم مقایسه ای بین هتل هاست
۲-استفاده از بسته های ترغیبی جهت مشارکت و حتی ثبت نام در سایت
۳-استفاده از کارکتر برند جهت آموزش استفاده از سایت(تور آموزشی هر چند کوتاه)
۴-استفاده از چند پیشنهاد ویژه برای شهر های مختلف
۵-نمایش بخش نظرات مشتری در صفحه اول به صورت اسلایدر بدون عکس
۶-ایجاد یک محیط برای انتشار تجربه استفاده از هتل و سایت برای مشتریان(عکس ویدیو و یا حتی استفاده از شبکه اجتماعی)
۷-تصحیح استفاده از نام و لوگو وب سایت و همچنین ترکیب آنها که اصلا رعایت نشده است
۸- نمایش بخش بتا را نیز میتوانید به صورت یک بالن خارج از کادر لوگو نمایش بدهید این موضوع نیز رعایت نشده است
پ.ن
امیدوارم در کسب و کار خود موفق باشید
اقای فلاح
خوشحالیم شما را در جمع کافه ای ها داریم
موفق باشید
با سلام
۱- سایت از لحاظ گرافیکی کیفیت پایینی دارد ولی در مقایسه با سایر سایت ها تفاوت چندانی ندارد.
۲- بسیاری از هتل ها در لیست نمیباشد مخصوصا شهر های کوچکتر.
۳- یک مورد تجربی که نظرم رو جلب کرد عکس های موجود در سایت کمی از واقعیت دور است و این تاثیر منفی بر ذهن مشتریان خواهد داشت.
با عرض سلام
با تشکر از لطف همه عزیزان.
با نگاهی به کسب وکارهای فعال در این بخش و به قول کافه یک سی تی اسکن کوچک نکاتی به نظرم جالب توجه آمد.
۱)یکی از رموز موفقیت در جلب رضایت مشتری در کسب وکارهای مبتنی بر وب loading speed آن می باشد. در اهمیت این بحث ذکر همین نکته کافی است که با یک سرچ کوچک انواع تحقیقات شناخت رفتار مشتری بر حسب effect of loading speed انجام شده است. درست است که تصاویر زیبا و با کیفیت موجب عدم یکنواختی و خستگی چشم می شود ولی به این نکته توجه کنیم که اکثر ما از نتی در حد dial up استفاده می کنیم. فعلا بیشترین سرعت load از آن سایت اقامت ۲۴ می باشد.
۲)اگر دقت کنیم بیشتر افراد حتی افراد تحصیل کرده، وقتی صحبت از خرید اینترنتی می شود به دنبال کسب اطمینان و القای این حس به خود هستند. کمتر کسی یافت می شود که بگوید برای من اطمینان بخشی در این زمینه اهمیت ندارد و….
فارغ از نماد اعتماد الکترونیک که دوستان بدان اشاره کردند ذکر جملاتی از این دست برای القای حس اعتماد به خصوص در قسمت های فوقانی سایت می تواند مفید فایده باشد. برای نمونه در سایت های رقیب جملاتی با این مضامین : افتتاح باشگاه مشتریان، رزرو لوکس ترین هتل ها در فلان مناطق، ارائه اولین خدمات گردشگری و….. نگاه ها را به خود جلب می کند.
۳)قدرت شعارهای زیبا را دست کم نگیریم.
بسیار مهم است که شما در هر کسب و کار که هستید و یا اصا به عنوان یک دانشجو و یا یک شخص عادی بتوانید خود را در یک جمله برای اطرافیان تعریف کنید. می تواند جالب باشد که پین تا پین برای خود یک شعار تبلیغاتی برگزیده و آن را در زیر برند خود تبلیغ کند.
۴)شاید اشتباه باشد ولی با تجربه کوچکی که در تحلیل سایت های فروش آن لاین ابزارآلات موسیقی داشتم بنظر بنده آمد که سه ناحیه استراتژیک در صفحه اصلی یک سایت وجود دارد. اگر بتوانیم کنترل قسمت فوقانی ، میانی و قسمت پایانی صفحه اصلی را در دست بگیریم خواهیم توانست یک مشتری بالقوه را که قصد بررسی در سایت ما و خرید در سایت رقیب را دارد زمین گیر نماییم.
همان گونه که ذکر شد میتوان قسمت فوقانی را با شعار و جملات اطمینان بخش و مطالبی که در بالا گفته شد تکمیل کرد. برای قسمت وسط صفحه پیشنهادات ویژه اعلام شود. لازم نیست که حتما همه چیز را در صفحه اول با جزئیات ذکر کنیم. کد بدهید و آن را به منزله دری برای ورود مشتری به داخل سایت قرار دهید. خوب میشود گاهی اوقات مشتریان بالقوه را به داخل راهنمایی کنیم. کمترین فایده این است که زمان بیشتری از مشتری را به خود اختصاص میدهیم.
در قسمت پایانی هم لینک های مرتبط، طرق ارتباط و…. جز کلاسیک ترین قسمت های این بخش هستند. به شخصه قسمت نهایی پین تا پین را دوست داشتم. برای نمونه اگر بخش اشتراک در خبر نامه هم در قسمت پایین ذکر شود بسیار بهتر خواهد بود.چون دقیقا ما بین قسمت فوقانی و پیشنهادات ویژه است. بنده به شخصه دلم برایش سوخت چون انگارخودش هم فهمیده آن جا جایش نیست
۵)در مورد رنگ بندی سایت نیز دوستان مطالب زیبایی را فرمودند. بنظر بنده لازم نیست حتما در همه کسب و کارها رنگ بندی شادی داشته باشییم و بگوییم که خوب است دیگر، شاد بود پس بیننده خسته نمی شود. ولی در حوزه کسب و کار پین تا پین که به نوعی مرتبط با سفر بود و سفر نیز ذاتا روحیه را دگرگون می کند لازم است توجه بیشتری به آن شود. تغییر پوسته هر از چندگاهی روح بیننده را جلا میدهد. برای مثال بنده به شخصه ارادت خاصی به رنگ زرد دارم و از آن به عنوان تم همیشگی در ارائه های کلاسی و سایر موقعیت ها جهت present استفاده می کنم و تا کنون نیز بازخور های خوبی از دوستان واساتید دریافت نموده ام.
۶)جسارت به دوستان نباشد ولی بعضی از ما دوست داریم با اندک جستجویی اطلاعاتی جهت اثبات هر چیز بدست بگیریم. مثلا خودم را مثال می زنم. دوست دارم که اگر مایل به یک سفر کاری باشم همانگونه که در مورد هتل در پین تا پین سرچ میکنم یک لینک معتبر به آزانس های هوایی جهت تهیه بلیط و یا دیگر وسایط مرتبط با سفرم داشته باشم. شاید انتظار زیادی باشد ولی اینگونه پیشنهادات در منوی سفارش منجر به رضایت مشتری می شود و می تواند نام ما را دهان به دهان بچرخاند.
۷)در پایان: کد دادن را یاد بگیریم.
این نکته را عمومی عرض میکنم و صرفا برای پین تا پین عزیز نمی گویم. مشاهده شده در برخی سایت ها علارغم مطالب مفید و پوسته های زیبا میزان بازدیدها قابل قبول نیست. یکی از دلایل(صرفا به دنبال وزن دهی به این عامل و مهم جلوه دادن آن نیستم) این است که در صفحه اول دست خود را برای مشتری رو می کنیم. نکته ای که سایت های زرد در آن استاد هستند. حتما با چنین سایت هایی برخورد داشته اید. با تیترهای زرد و بعضا جذاب شما را به داخل راهنمایی می کنند. چشمتان را که وا کنید میبینید چند دقیقه در آن وقت گذرانده اید و باقی ماجرا.
در پایان باید عرض کنم همان گونه که جناب محمدیان ذکر کردند پین تا پین در شروع حرکت خود قرار دارد و باید منتظر اقدامات بدیعی از جانب ایشان باشیم. سخنان و انتظارات بنده را نیز بگذارید پای گروه قوی ای که پشت پین تا پین قرار دارد. بالاخره از هر کسی انتظاراتی می رود و از افراد حرفه ای هم انتظار بالاست.
باتشکر و آرزوی موفقیت برای پین تا پین عزیز
دانشوردیلمی
سلام
با اجازه من اول یک ایراد از کافه خودمون بگیرم 🙂
لطفا لینک وبسایت “پین تا پین” رو، توی قسمت Article به حالت Open in a new widnow/tab تغییر بدید، که وقتی روش کلیک میکنیم، در صفحه جدیدی باز بشه. اینطوری که الان هست، روی لینک که کلیک میشه از سایت کافه بیرون میره و مجبوریم برای تایپ تظرات دوباره آدرس رو وارد کنیم. ممنون.
در مورد سایت پین تا پین من فعلا چند مورد زیر به ذهنم اومد، تا بعد…
۱- سایتهای جدید چون به سمت حداقل کلیک خوردن با حداکثر اطلاعات مورد نیاز تمرکز دارند، معمولا منوی اصلی رو خیلی پر نمی کنند. البته فکر کنم یکی از دوستان در بالا برعکس عرض بنده رو فرمودند که محترمانه با نظرشون مخالفم. در نتیجه اطلاعات تماس با ما و درباره ما رو نیاز نیست در منوی بالا قرار بدید و حضورشون در Sub Menu کافیست. چیزهائی رو در منوی اصلی قرار بدید که خیلی مهمه و احیانا طبقه بندی شده است جدیدترین ها، محبوبترینها و… در غیر اینصورت منوی اصلی شما، در حال حاضر هیچ ارزش افزوده ای نداره. البته به چز قسمت بلاگ که ایده خیلی خوبیه.
۲- فیلترهای صفحه اصلی ناقص هستند. مخصوصا مقصد. تقریبا در تمامی سایتهای مشابه، وقتی این فیلتر رو کلیک میکنید، یک صفحه آبشاری باز میشه. اما اینجا باید اسم مقصد رو تایپ کرد و این ایراد هست. باقی فیلترها هم اگر به جای دکمه بالا و پایین، آبشاری باشند، به یکدست بودن فیلترها کمک میکنه.
۳- توضیح این مفهوم شاید یکم با نوشتن دشوار باشه اما، در قسمتی که اسمش رو گذاشتید “جامع، کامل، ساده”، در این قسمتها، معمولا ویژگیهای مختلف سایت مطرح میشه اما برای شما اینطور نیست و اصولا جامع بودن با کامل بودن مگر چقدر فرق داره؟ برای مثال شما می تونید تضمین قیمت رو و قابلیت کاستومایز کردن سفارش رو در کنار اینکه مرجع هتلهای ایران هستید در کنار هم قرار بدید.
۴- در بخش لیست هتلها، مرتب سازی بر اساس نام چه ارزش افزوده ای ایجاد میکنه؟ شاید چون فیلترهای کمی داشتید از این فیلتر استفاده کردید اما واقعا ۲ فیلتر برای Sorting جالب نیست. شاید بد نباشه که شما مثلا مرتب سازی بر اساس محبوبیت رو هم اضافه کنید یا مرتب سازی بر اساس میزان تخفیفی که هتلها خوردند.
۵- قسمت “پیشنهادهای برتر” دقیقا چه ویژگی ای داره؟ منظور از برتر بودن، میزان تخفیف هست؟ یا خیر؟ به هر حال هرچه که هست احتیاج به توضیح داره، شاید مثلا بد نباشه که برای آشنا شدن مخاطب با قسمتهای مختلف، یک بخش Site Tour اضافه بشه که قطعا با بررسی رقبای خارجی از کلیات و مفهومش با خبر خواهید شد.
۶- سایت کمی اصطلاحا “لُخت” هست. البته مشخص هست که قراره چیزهای دیگری هم بهش اضافه بشه اما در حال حاضر، مثل یک خونه ویلائی به نظر میرسه که توش وسایل یک آپارتمان ۸۰ متری رو داشته باشه. مثلا دوبار با یک سایز هم اندازه بخش “عضویت در خبرنامه” در صفحه اول اومده و یا بخش Sub Menu شما زیادی بزرگ هست و به نظر میرسه که هدف پر کردن صفحه اول بوده. اینکه منوی پایین کمی بزرگ تر از حجم نوشته ها باشه، رایجه اما نه اینقدر 🙂 .بهتر بود کمی ایده های بیشتری رو پیاده کنید و صفحه اول رو کمی شلوغ تر کنید. البته منظورم از شلوغ بودن، تناسب میزان اسکرول کردن صفحه با اطلاعاتش هست.
۷- بنده متوجه هستم که شما قسمت پیشنهاد ویژه رو اضافه کردید تا خودش منبع کسب درآمد باشه، اما میشه از اسلاید شو استفاده کرد تا تعداد بیشتری رو به نمایش بگذاره و کمی صفحه اول رو از این حالت بی جان و استاتیکی که داره دربیاره. کلا به نظرم کمی روی دینامیک بودن صفحه اول بیشتر باید کار کنید.
۸- یک پیشنهاد هم به ذهنم رسید برای توسعه کار، اون هم اینکه از Bloggerهای حرفه ای این حوزه استفاده کنید. کاراکتری مثل Mr. Taster که در مورد رستورانهای مختلف مطلب مینویسه. اگر چند نفر باشند که به عنوان کارشناس در هتلهای مختلف اقامت کنند و نظر کارشناسی بنویسند، این مطالب به مرور هم به شهرت سایتتون کمک میکنه و هم خودش منبع درآمدی خواهد بود.
در کل به نظرم ایده همکاری شما با کافه، نشان از خوش فکریتون داره. امیدوارم که حسابی موفق بشید 🙂
ممنون
نقد اولتون رو در اسرع وقت مد نظر قرار می دهیم
مورد متذکر شده در مورد سایت کافه بازاریابی اصلاح شد
ممنون از تذکرتان
سلام به اهالی کافه بازاریابی
یک نکته بسیار مهم که در این سایت در نظر گرفته نشده و به توجه به اینکه برای هر مسافری خیلی اهمیت دارد و یک لذت خاص و شیرینی به مسافر می دهد خوش آمد گویی است که در این سایت رعایت نشده استت به نظر من جای یک جمله مبنی بر خوش آمد گویی به کسانی که وارد سایت می شوند خالی است و نکته دوم یک شعار یا یک آرزوی خوش( یا یک جمله انگیزشی برای سفر) برای مسافران به نظر جای خالی اینهم در سایت احساس می شود .
اگه به وب سایت نمک آبرو مراجعه کنید یک عکس زیبا از طبعت و نمای بالای نمک آبرود گذاشته شده که اگه قبلا هم سفری به نمک آبرود رفته باشید باز هم بادیدن این عکس هوس رفتن بهتون دست می ده فک می کنم برای متفاوت بودن از نظر نمای ظاهری سایت خوبه که یک عکس تلفیقی با جذابیت و خلاقیت در عکاسی از جاهای تفریحی و توریستی ایران گذاشته شه البته اگه سایت بخواد هتل های خارجی هم در سایت اضافه کنه باید بخش هتل ها ایرانی و خارجی جدا بشه و ضمنا عکس صفحه اول براساس همون گذاشته شه .
نکته دیگر در فونت و سایز نام پین تا پین به فارسی و لاتین است که امیدوارم برای خوانش بهتر اون تجدید نظر شود.
نکته بعدی مرتب سازی براساس استانهای کشور فکر می کنم بهتر باشه چون من اول انتخاب می کنم کدوم استان یا شهر سفر کنم و بعد لیست هتل ها اون شهر نگاه می کنم واولویت بندی های بعدی .
نماد یا کاراکتر برند پین تا پین بالن هست نماد جالبی هم هست فکر می کنم اگه بالن به جای نماد اصلی استفاده بشه به نظرم زیباتر و جذابتر و از نظر بصری بهتره، البته این نظر بنده هستش.
ممنون
من واقعا از جامعه بازاریابی تشکر می کنم که اینقدر فعالانه در بخش نظرات شرکت می کنند و برای استارت آپهایی نظیر پین تا پین آرزوی توفیق روزافزون دارم.
ممنون از لطف شما آقای دکتر
بنده هم به نوبه خود از حسن توجه دوستان تشکر میکنم. ان شااالله به زودی در یادداشتی در بلاگ وبسایت پین تا پین از لطف و تلاش دوستان تقدیر به عمل خواهد آمد.
با سلام
من مدیر بازرگانی یک آژانس مسافرتی هستم و با دید آژانسی به سایت نگاه کردم البته خیلی وقت نکردم کامل چک کنم.
ضمانت بهترین قیمت برای تمام هتل ها!!
من یه هتل رو چک کردم که قیمت برد هتل بود ( هتل پارس شیراز ) که هتل ۲۰% هم کمیسیون میده به آژانس یعنی همین الان من حدود ۷۰۰۰۰ تومان قیمت پایین تر سراغ دارم که می تونم با مثلا ۳۰۰۰۰ تومان سود، با ۴۰۰۰۰ کمتر از سایت شما به مشتری ارائه بدم. اژانس ها هم معمولا برای اینکه بتونن رقابت کنن مطمئنن تخفیف میدن. مطمئنا مشتری عادی هم از جاهای دیگه مثل آژانس ها استعلام قیمت میگیره و مقایسه میکنه.
پیشنهاد : در نحوه قیمت گذاری تجدید نطر کنید تا بتونید رقابت کنید
راستش من تو ذوقم خورد ( ضمانت بهترین قیمت خیلی جذابه اما به شرطی که واقعی باشه )
با سلام و ممنون از نظر کارشناسانه شما
خیلی خوشحالیم از اینکه فعالان این حوزه هم وارد بحث شدند که قطعا به داغ تر شدن بحث کمک خواهد کرد. حرف شما کاملا درست است. قطعا در بازار رقابتی رزرواسیون هتل و پرواز، قیمت یکی از کلیدی ترین فاکتورهاست. پین تا پین نیز با علم به این موضوع، مزیت رقابتی خود را در عرضه بهترین قیمت می داند. در مورد مثالی که شما زدید (هتل پارس شیراز) وبسایت پین تا پین این هتل را با ۲۳% تخفیف ارایه می کند، که طبق ادعای ما، بهترین قیمت موجود در بازار است.
اما علت آنکه شما تخفیف این هتل را مشاهده نکرده اید، بر می گردد به سرعت ورود داده ها در وبسایت پین تا پین. همانطور که می دانید وبسایت پین تا پین به تازگی متولد شده است (حدود ۱۵ روز) و فرآیند وارد کردن داده های مربوط به هتل ها، عکس ها، قیمت گذاری و …، بسیار زمانبر است. علیرغم تلاش های شبانه روزی تیم پین تا پین، هنوز تمامی اطلاعات به صورت کامل وارد نشده است. در واقع هنگامی که این فرآیند به صورت کامل انجام شود، تمامی هتل ها در وبسایت پین تا پین، تخفیف خواهند داشت. در حال حاضر مشتریانی که سفارشی را بر روی سایت ثبت می کنند، به صورت لحظه ای رصد می شوند و اگر اطلاعات قیمت هتل آنها هنوز به صورت کامل وارد نشده باشد، با اعمال کدهای تخفیف، بهترین قیمت هتل به مشتری ارایه می شود.
همانطور که عرض کردم قیمت یکی از اصلی ترین فاکتورهای رقابت در این بازار است و پین تا پین با قرار دادن شعار “ضمانت بهترین قیمت” در بالای سایت خود، تمامی تلاش خود را در این راستا خواهد نمود تا هتل های سراسر کشور را با بهترین قیمت به کاربران خود ارایه کند.
مجددا از ریزبینی و نکته سنجی شما تشکر می کنم.
محمد حسین رفعت نژاد
مدیر توسعه کسب و کار وبسایت پین تا پین
با سلام
از مدیریت سایت پین تا پین و همچنین دست اندرکاران کافه بازاریابی کمال تشکر را دارم که فرصتی را پیش آورده اند تا مدیران این مرز و بوم از نظرات و پیشنهادات تخصصی بازاریابان و مشاوران استفاده نمایند و راه پیشرفت برند خودشان را هموار نمایند. چند ماه پیش که مطلبی درباره ی ورود بامیلو و موزاندو به بازار اینترنتی ایران در کافه مطرح بود (همزمان با بمب تبلیغاتی دیجی کالا) ، من خودم بامیلو و موزاندو را تهدید بزرگی برای دیجی کالا محسوب نمیکردم و از مشتریان همیشگی دیجیکالا بودم ولی تا الان هم از بامیلو و هم از موزاندو و هم از زودفود چند خرید اینترنتی انجام داده ام .
اشکالات :از ذکر اشکالاتی که سایر دوستان قبلا گفته اند و من هم در اولین نگاه با انها برخورد کردم خودداری میکنم(مثل مرتب سازی بر اساس ستاره و …) ولی لیست هتلهای پین تا پین کامل نمیباشد و هتلهایی مثل پارسان یزد و هتل کاسپین و هتل سینا تبریز و … که جزو هتلهای پرتردد و پر رزرو (و مورد علاقه و استفاده ی اینجانب) میباشد در میان لیست هتلهای این شرکت نبود. که باید لیست هتلهای خود را تکمیل نماید.
پیشنهاد ایده: در هنگام نمایشگاههای تخصصی بین المللی در استانهای مختلف ، هتلها روزهای پیک مسافران را میگذرانند که اکثر مسافران کارشناسان و بازدیدکنندگان نمایشگاه میباشند. بطوری که ما برای نمایشگاه صنعت ساختمان تبریز از یکماه قبل هتل رزرو میکنیم. اگر پین تا پین بتواند نقشه ی پلن نمایشگاه های بین المللی را از برگزارکنندگان نمایشگاه بگیرد ، میتواند چند هفته قبل از شروع نمایشگاه با تماس با شرکتهای شرکت کننده در نمایشگاه سفارش رزروهای زیادی را دریافت کند. البته من خودم شخصا میتوانم راهنمایی کنم که چطور میتوان این پلن را دریافت کنند و بازاریابی شرکتها را قبل از شروع نمایشگاهها شروع کنند.
دومین پیشنهادایده ام هم این میباشد که در ایران تعدادی زیادی از هتلها در شهرهای مختلف به سیستم رزرو انلاین متصل نمیباشند . پین تا پین میتواند با مذاکره با این هتلها رزرو آنلاین آنها را بطور انحصاری انجام دهد. مثل هتل آفتاب اراک که یکی از بهترین هتلهای اراک میباشد ولی در لیست هیچ سایت رزرو انلاینی وجود ندارد.
با سلام خدمت دوستان خوب ما در کافه
تمامی دوستان از نظر فنی و ساختاری وب سایت را خیلی خوب و جالب پایش کردن و بهتر است از نظر فنی و نوع برنامه نویسی نیز بررسی های تخصصی انجام شود که می تواند کمک زیادی در بخش SO باشد.
در صفحه اول وب سایت مطلبی نوشته شده با عنوان “ضمانت بهترین قیمت” این نوع گویش اگر در کنار بهترین کیفیت و خدمات نباشد نمی تواند اصلا وجه مناسبی داشته باشد، و به نظر من شاید در بعضی از مواقع معنی قیمت پایین یعنی خدمات بد رو نمایش بده که در حال حاضر اصلا بحث روی این موضوع مد نظر نمی باشد.
بهتر است قابلیت استفاده بر روی انواع گوشی و یا تبلت برای اندروید، ویندوزفون و آی او اس حتما تعریف شود. الان خیلی از جستجوها کمتر بر روی کامپیوتر انجام می شه.
مطالبی رو که می نویسم پیشنهادهایی است اولیه برای جلب نظر مخاطب و چیزهایی که شاید تو وب سایت های مشابه ندیدم.
۱٫وب سایت از نظر عکس های گذاشته شده خیلی جذابیت زیادی ندارد و بهتر است از عکس های که فضاهای دیدنی رو به صورت جذاب نمایش می دن استفاده بشه برای این کار نیز پیشنهاد می گردد که حتما عکس های اختصاصی تهیه بشه حتی الامکان برای اماکن دیدنی و گردشگری داخل کشور از تصاویر آرشیوی استفاده نشود.
۲٫در بخش “مقصد” لیست شهر ها نیز به صورت پیش فرض اضافه شود.
۳٫در شهرهای مختلف لیستی از مراکز خرید، رستوران ها، پارک ها، موزه ها و …. در هنگام جستجو اضافه گردد.
۴٫مراکز بهداشتی و درمانی معرفی و آدرس آنها در شهرهای مورد جستجو نمایش داده شود.
۵٫در کنار رزرو هتل پیشنهاد گردد که در صورت تمایل می توانند بلیط های مسافرتی خود را نیز از همین جا تهیه کنند، مانند رزرو بلیط هواپیما، قطار، اتوبوس و حتی سواری
۶٫برای هتل های ۵ ستاره و برای شروع پروژه تور مجازی بازدید از هتل در نظر گرفته شود.
۷٫وب سایت در کل جذابیت بصری را ایجاد نمی کند شاید به دلیل نوع چیدمان کادرها و قراردادن نوشته های بزرگ در صفحات می باشد، پیشنهاد می کنم که اتود های گرافیکی دیگری نیز اجرا و در همین محیط کافه بازاریابی در خصوص آنها نیز بحث شود.
۸٫در بخش لیست هتل ها پیشنهاد می گردد که مرتب سازی بر اساس شهر نیز اضافه شود.
۹٫بخش اطلاعات هتل ها کاملا مشابه دیگر وب سایت ها می باشد حتی المقدور تغیراتی در نحوه قرار گرفتن عکس ها و یا چیدمان صفحه انجام شود.
۱۰٫وب لاگ پین تا پین حتما به صورت خیلی فعال و جدی کارش را در کنار وب سایت آغاز کند و اطلاعات گردشگری و مسافرتی به همراه اطلاعات متناسب با سفر و موارد رعیات بهداشت و … گفته شود.
۱۱٫لیستی از ساعت های پروازی هواپیما و دیگر وسائل حمل و نقل عمومی و مدت زمان رسیدن تا مقصد برای هر یک از آنها در کنار جستجوها اضافه شود.
۱۲٫بهترین غذا و یا شیرینی های محلی و سنتی با نقاط مناسب عرضه و فروش آنها برای بازدید کننده ها پیشنهاد داده بشه.
۱۳٫محل قرار گرفتن لوگوی پین تا پین در گوشه سمت راست بالا بر روی هدر کمی فضا را شلوغ کرده است.
۱۴٫زمانی که از پایین وب سایت بر روی گزینه های شبکه های اجتماعی کلیک می کنیم بهتر است که در صفحه جدید باز شود نه بر روی خود صفحه پین تا پین.
با سپاس
دوستان عزیز
علاوه بر همه موارد گفته شده و گفته نشده ها به اعتقادم تحلیل سایت در موبایل (نسخه موبالیل) تبلت و همچنین در نرم افزارهای مختلف اغم از موزیلا، اپرا، کروم، اینترنت اکسپلورر و .. می تواند بعد جدید در تحلیل این سایت باشد
دوستان عزیز می توانند موضوع را از این حیث هم بررسی کنند.
تشکر از همه دوستان
با سلام
کوتاه و مختصر براساس تجربیات شخصی کار در هتلهای ۵ ستاره و کار با سایت های بوکینگ و تریپ ادوایزر عرض می کنم:
۱- سایت بسیار سنگین تر از نمونه خارجی بوکینگ باز شد. علت رو بررسی بفرمایید. میتونید همزمان با تست سرعت های مختلف هر دو سایت رو باز کنید. شاید سرعت اینترنت شما بسیار مناسب باشه اما این رو فراموش نکنید بیشتر از ۷۵ درصد کشور اصلا دسترسی به اینترنت ندارند و همون کمتر از ۲۵% هم مشکلات زیادی با سرعت دارند.
۲- نمایه انگلیسی و یا عربی برای مسافران کشورهای دیگر و یا همسایه وجود نداشت!
۳- حرکت تصویر بکگراند صفحه اصلی بسیار آزاردهنده و ناشیانه بود. شعار و راز کار استیو جابز یادتون نره” زیبایی در سادگیست” کاربری که بخاد رزرو رو انجام بده باید تمرکز کنه! عکسی که مدام عوض میشه یک پارازیت برای تمرکز حواس مشتری است. بنده بشخصه هنگام انجام رزرو چندین بار حواسم پرت شد! اگر به نمایه تریپ ادوایزر نگاه کنید متوجه منظور بنده خواهید شد.
۴- عمل رزرو بسیار خسته کننده و پر از باکس های سوال و جوابی است که عملا با شعار شما که با تکان یک انگشت منافات دارد! اگر به سایت بوکینگ مراجعه بفرمایید در قسمت تعداد بزرگسالان و اطفال دو گزینه بیشتر نداره و همین دو گزینه باهم به مشتری بصورت یک کادر کشویی و بدون تایپ ارائه شده! هرچند گزینه کشویی در سایت شما موجود بود ولی چندان دلپسند نبود و برای کاربر اینطور متصور بود اگر تایپ کنه بهتره تا کلیک کنه و گزینه های پیشفرض رو انتخاب کنه! هر چقدر گزینه پیشفرض بیشتر بذارید مشتری راحتتر خواهد بود و شما اعمال نظر بیشتری دارید! اگر این انتخاب به خود کاربر واگذار بشه شاید زیاد نتیجه خوبی نداشته باشه! در ضمن مگر یک اتاقهای هتل ۴ یا ۵ ستاره بیشتر از ۲ یا سه نفر گنجایش داره که شما گزینه های بالاتر رو قرار دادید؟ هیچ هتلی اجازه نمیده ۴ نفر در یک اتاق دبل باشن پس یک یا دو رو بصورت پیشفرض قرار بدید و کار خودتون رو راحتتر کنید چون شاید مشتری اصلا متوجه استاندارد یک هتل نباشه! مگر اینکه شما اصلا استانداردی ندارید و حتی هتلهای ۲ ستاره و غیره و مسافرخونه ها رو هم به سیستم تون وصل کردید …
۵- قسمت پیشنهادات بسیار ضعیف و بدون توضیحات مناسب بود! اصلا معنی افر رو درست به کاربر انتقال ندادید! کسی که میخاد از آفر شما استفاده کنه باید در همون زیر عکس هتل به چیزی که میخاد برسه! صرف نوشتن پیشنهاد و یژه و یا اینقدر درصد مشتری رو جذب نمیکنه! ۳۰% از چقدر؟ چند نفر از این آفر استفاده کردند و میزان رضایت اونها آیا به شکل تریپ ادوایزر زیر آفر نوشته شده؟ و یا مثل بوکینگ تعداد افرادی که این آفر رو بووک کردند اومده؟ اینها باعث ترغیب کاربر به رزرو میشه!
بسیار کار داره سایتتون!
شما بیشتر از اینها باید حرفه ای عمل کنید! من فقط و فقط یک نگاهی اجمالی انداختم!
توصیه میکنم عمل رزرویشن رو براساس نیاز و خواسته تفکیک کنید! این بحث نیاز و خواسته الفبای بازاریابان هستش! آیا شما به هر نیازی پاسخ میدین یا فقط خواسته های خاصی رو پوشش میدین! خواسته های بعضی مشتریان ایجاب میکنه همون منوی رزرو سرچ رو بر مبنای ستاره ها از بالا به پایین به مشتری ارائه کنید و یا نه شما پاسخگوی هر نیازی هستید که باید مثل بوکینگ لیست قیمت بدین حالا چه از کمترین باشه چه بیشترین فرقی نداره! یک توصیه همیشگی هم که همه بازاریابان به سایت های ایرانی میکنن تجربه سایت دیجی کالاست که متاسفانه یا خوشبختانه تنها نمونه زنده یک سایت موفق در ایرانه که با نمایه سازی درست هنوز حرف اول رو میزنه! بنده تریپو رو هم دیدم ولی در حال حاضر در ایران سایت رزرواسیون موفقی در ایران سراغ ندارم بگم از اون تقلید کنید! پس فعلا از سیستم مقایسه قیمت و کیفیت و یا انتخاب های مشتری که دیجی کالا قرار داده استفاده کنید تا بعد بتونید سبک خودتون رو پیدا کنید! فقط خاهشا اون عکس بگراند رو ثابت نگه دارید! بسیار غیر حرفه ای هستش! اونم در پشت قسمت رزرو که هی مدام حرکت میکنه و موجب حواسپرتی میشه!
موفق باشید
جناب میری
کمتر اتفاق می افته یک نظر را دو یا حتی سه بار بخونم اما به واقع در این یادداشت شما به نکات ارزشمندی اشاره کرده بوید که ارزش چند بار خواندن را داشت. پیشنهاد می کنم سایر دوستان هم مطالعه ان را از دست ندهند. نوع قلم شما نشان از حرفه ای گری شما در این صنعت دارد. به هر حال برای شما آرزوی موفقیت دارم.
در مورد مباحث مربوط به کافه بازاریابی (به منظور حفظ تمرکز بحث) هم اگر دیدگاهی داشتید به طور مستقیم در خدمتتان هستم.
۰۹۱۲۶۵۰۸۳۷۱
با سلام و خدا قوت خدمت اهالی کافه بازاریابی و پین تا پین
چند نکته به نظرم رسید که می تونه مفید باشه :
۱- لینک پیگیری رزرو در صفحه اول سایت جهت دسترسی سریعتر، قرار داده شود.
۲- نقشه جغرافیایی هتل ها بر اساس استانها در سایت قرار گیرد.
۳- در قسمت ورود کاربر به سایت، بهتر است پس از ورود بجای آدرس ایمیل، نام و نام خانوادگی کاربر به همراه پیام خوشامدگویی درج شود.
۴- در حال حاضر پس از ورود کاربر و کلیک بر روی آدرس ایمیل جهت نمایش زیر منوها (مشاهده پروفایل و خروج) تا زمانیکه مجدداً بر روی آدرس ایمیل کلیک نشود منو بسته نمی شود.
با آرزوی توفیق روزافزون
با سلام خدمت همگی دوستان و دست اندرکاران مجموعه پین تا پین
از اونجا که خیلی دیر متوجه این پست و بررسی سایت خدماتی شما شدم. بنابراین ترجیح می دهم بدون خواندن نظرات بقیه و صرفا با یک نگاه اجمالی و اولیه کلیات سطحی را با ذکر یک پیشنهاد تقدیم کنم تا در آینده ای نزدیک جزییات بهتر به عنوان پیشنهاد مطرح شود:
– تعداد عکس های صفحه اول خیلی کم و به نظر تکراری بود
– در اولین صفحه بدنبال زبان دیگر سایت بودم چراکه موضوع و مقوله سفر و رزرو بلیت و هتل می تواند در بلندمدت بازار هدف را گسترش دهد و مخاطبان غیر ایرانی را نیز جذب نماید.
-دو کادر پایین چپ و راست که یکی مربوط به دسترسی سریع هتل و رزرو بود ودیگری به نظرم با کس تضمین قیمت، به نظرم بیش از حد مورد انتظار بزرگ بود (لااقل در لپ تاپ بنده که سایز متوسط می باشد اندکی از نوشته ها پایین و نا خوانا بود و در نگاه اول در یک صفحه واحد دیده نمی شد.
** اگر شرایط سایت اجازه می دهد پیشنهاد می شود به ایجاد سفرنامه و بخش جدید ی به نام یک تجربه (که می تواند هتل، تور، پرواز و هر موضوع شخصی باشد) فکر کرده و تشکیلش دهید.
این کار هم مخاطبان زیادی را جذب می کند و هم اینکه منبع و مرجع خوبی برای سایرین خواهد بود.
با احترام
سپاس
زودتر از اینها منتظر بودیم / کلا این روزها کم وقت می گذارید
با سلام ، قبل از گفتن پیشنهادام باید بگم با توجه به اینکه گفته شده این وبسایت نسبتا تازه کاره، خیلی امیدوارکننده هست.. چون به نظر من به محض ورود به سایت میشه سیگنال های خلاقیت و تلاش برای خوب و نو بودن رو در این تیم حس کرد… به خصوص اکثر تصاویر استفاده شده در همین نسخه اولیه به نظر من جذاب و زیبا هستند… آرزوی موفقیت میکنم برای تمامی اعضای این تیم … و اما پیشنهادای من به عنوان یه دانشجوی بازاریابی که البته با دید یک کاربر ساده و نه چندان سخت گیر سایت رو سریع و مختصر بررسی کردم :
۱- استفاده از تصاویر با حجم کمتر اما با درنظر داشتن جذابیت و کیفیت مطلوب برای بالا اومدن سریعتر سایت
۲- استفاده از لوگویی که شامل دو تا علامت map pin باشه به نظرم بیشتر توی ذهن ماندگاری خواهد داشت.. مثلا دو تا ازاین علامت که با نقطه چین به هم وصل شدن.. و همچنین استفاده از تصویر لوگو با ترکیب تصویر بالن های موجود در قسمت تصاویر header سایت به نظرم میتونه کمک کنه به تثبیت آدرس سایت در ذهن کاربر..
۳- اضافه کردن بخش های کاربردی تر به منوی اصلی مثل پیشنهاد ویژه ، محبوب ترین هتل ها (درواقع مواردی که در قسمتهای میانی و پایینتر صفحه اصلی هست – مثل جدیدترین ها، پربازدیدترین ها و غیره، در منوی اصلی هم قرار بگیرند.. از روی تجربه میگم، خیلی از کاربران به حرکت از طریق منو عادت دارن و اینطور راحت تر هستن که انتخاب موردنظرشون رو از طریق منو پیدا کنن.. شاید چون به این شکل در ذهن طبقه بندی بهتری خواهد داشت…
۴- رنگ بندی زمینه سایت میتونه پرانرژی تر و البته بیشتر القا کننده حس سفر باشه، مثل سبز یا آبی …
۵- برای اشتراک در خبرنامه حداقل یه جمله در توضیح نوشته بشه تا انگیزه ای برای اشتراک ایجاد کنه! مثلا اشتراک در خبرنامه : “برای اطلاع از جدیدترین پیشنهادات ویژه و بهره مندی از تخفیفات هتل ها”
۶- یک ویژگی خاص و شاید مزیت رقابتی که میتونه این وبسایت داشته باشه، پیشنهاد مراکز اقامتی بومگردی توسط سایت برای کاربرانی که مقصد و شهر خاصی مدنظرشون نیست و تنها با وارد کردن تاریخ سفر، تعداد مسافران ، محدوده سنی و بودجه حدودی ، تمایل دارن که مناسب ترین و خاص ترین پیشنهادات رو مشاهده کنند.. (به نوعی مخاطبان گردشگری ماجراجویانه ! مثلا برای یک گروه ۶ نفره دانشجویی با بودجه x تومن برای هر شب ، پیشنهاداتی درشهرهای مختلف داده بشه.. و یا برای افراد مسن که به صورت گروهی سفر میکنند و خواهان مکانی در جای آرام و به دور از هیاهوی شهر و با خدمات مناسب سن آنها هستند)
لازمه عملی کردن این پیشنهاد، همکاری با اقامتگاه های بومگردی هست… به نظر من این گزینه تعداد قابل توجهی از مسافران رو میتونه جذب کنه!!
۷- استفاده از تصاویر بیشتر در بخش “جزئیات بیشتر اتاق ها” درمورد فضای اتاق و یا خدمات پذیرایی مثل صبحانه نهار و یا شام که میتونه با کمک خود اون هتل محقق بشه.. این مورد به نظر من خیلی میتونه موثر باشه در تصمیم گیری برای انتخاب اتاق..
۸- مطالب وبلاگ مرتبط تر با حوزه فعالیت وبسایت باشه .. مثلا درمورد هتل های با ویژگی خاص در دنیا (مثل هتل نمکی، جنگلی، یخی و..) و حتی در ایران (مثل هتل صخره ای کندوان یا اقامتگاه های در دل کوه در میمند و..) به این ترتیب بیشتر شدن محتوای مرتبط با کلیدواژه های وبسایت – مثل “هتل”- به بهبود رتبه و مسائل مربوط به SEO هم کمک خواهد کرد.
(درنهایت عذرخواهی میکنم اگر پیشنهاداتم تکراری هستند… چون فرصت نشد تمامی نظرات دوستان قبلی رو بخونم)
دیدگاه شما برای ما ارزشمند است درود فراوان
با سلام// حتم دارم بزودی یکی از وب سایت های برتر گردشگری خواهد شد.
با سلام به نظرم در قسمت درباره ما هویت فردی یا سازمانی کسانی که سایت را راه اندازی کرده اند باید روشن شود تا درجه اعتماد مخاطب بالاتر رود. در قسمت درباره ما فقط در مورد پین تاپین توضیح داده شده است
سایت باید بین المللی شود و دست کم به دو زبان باشد مخصوصا الان که شرایط پس از تحریم است و خارجیها به ایران می آیند.
سلام
من همیشه از ایران هتل آنلاین هتل میگیرم به چند دلیل:
۱- همیشه به روزه و امکان نداره هتلی رو انتخاب کنی و بعد بگه ببخشید قرارداد باهاشون نداریم
۲- تخقفیفاش خوبه
۳- تخفیف های ویژه رو با ایمیل اطلاع رسانی میکنهو البته خیلی کم ایمیل میزنه و مزاحمت ایجاد نمیکنه
۴- از هر سفری که بر میگرده فرم نظرسنجی برات ارسال میکنه
۵- کاملا حس معتبر بودن رو میده چون سیستم پشتیبانی تلفنی داره که سریع تلفن جواب میدن و زیر ساخت تکنولوژی خوبی دارن و همه سامانه هاشون به هم وصله
۶- اطلاعات سایتش عالی و کامله، هم طراحی اس، هم جداولش، هم جاهایی که مشخصات میخواد. هیچ وقت گمراه نمیشی یا سوالی برای پیش نمیاد
امیدوارم نقاط قوت برند رقیب از دیدگاه به مشتری وفادار به دردتون بخوره
من همیشه از سایت تریپ ادوایزر استفاده می کنم و معتقدم می تواند بنچ مارک خوبی برای این دوستان باشد
با سلام و احترام خدمت جناب محمدیان
در خصوص وب سایت فوق موارد زیر بعرض می رسد.
اول مسائل فنی که بنظرم مهم آمد.
۱- سایت بنظر فاقد robot.txt و xml map می باشد که این مشکلاتی را در مورد ایندکس کردن ربات های موتورهای جستجو و اطلاعات بیشتر نظیر فرکانس آپدیت سایت بوجود می آورد.
۲- نکته بسیار مهم بعدی اینکه دامین برای ۱۲ ماه اجاره شده است که البته ۳ ماه آن گذشته و این مساله تاثیر مستقیمی در اعتبار دارد. برای مثال اگر شرکتی دامین خود را برای ۵ یا ۱۰ سال ثبت کند، در حقیقت به دیگران اعلام داشته است که تصمیم جدی برای کسب و کار خود دارد.
۳- مساله ی دیگر عدم وجود H1-H6 در صحفه ی اصلی است. این مساله بسیار در سئو سایت موثر است.
۴- نکته ی دیگری که حداقل من آن را پیدا نکردم، عدم ارائه یک وبلاگ ((جدای از دامین اصلی)) برای درگیری بیشتر مخاطبان با سایت و همچنین افزایش میزان بازدیدکنندگان است.
۵- همچنین سایت فاقد یک صفحه سفارشی شده برای خطای ۴۰۴ است.
۶- عدم اعلام زبان فارسی در متاتگ ها به عنوان زبان سایت هم از مسائل دیگر این وب سایت است.
۷- در وب سایت ۸ خطای w3c وجود دارد.
۸- درصفحه ی سوالات متداول دوبار سوال مربوط به قابل اعتماد بودن هتل ها درج شده است.
۹- در پایین صفحه هم یک بخش درست لود نشده که خطای ۵۰۳ می دهد. درضمن بخش معرفی کار نمی کند.
۱۰- فاصله خطوط در صفحاتی که نوشته های طولانی دارد کم است و این مساله باعث کاهش روانخوانی شده است.
۱۱- وب سایت فاقد favicon می باشد.
۱۲- هنوز در برخی عبارات مثل “رزرو هتل” در صفحه ی اول جستجو گر گوگل قرار ندارد.
۱۳- محتوای صفحه ی اول بنظرم زیاد است تعداد اسکرل های صفحه زیاد است.
موفق باشید.
عالی بود
واقعا با این نکاتی که تا الان گفته شده فکر نمی کردم مورد دیگری را بشود گفت
مورد دومی که گفتید یک لایک جداگانه داشت
درود
سلام مجدد بر شما.
اختیار دارید جناب محمدیان عزیز
درس پس دادیم.
یک نکته که از نظر من جاموند وخواستم عرض کنم این است که آیا مسوولان این شرکت از میزان اشتهار خود در این بازه زمانی که فعالیت خود را شروع کرده اند راضی هستند . چون بسیاری از ما که در این جا نظر دادیم برای اولین بار با این شرکت آشنا شده ایم . چرا تاکنون بی اطلاع بوده ایم . ساختار تبلیغات این شرکت باید بهینه تر شود
سلام.خیلی رنک پایینی دارین در بین سایت های داخلی و کشوری …یه مقایسه ساده بین پین تا پین و کافه بازاریابی و رقبای شما به عنوان نمونه ایران هتل آنلاین و اقامت ۲۴
پین تا پین
رنک جهانی ۷۴۸۶۷۷
زنک کشوری ۱۰۶۷۷
تعداد لینک (تعداد لینک های سایت شما که در صفحات مختلف سایت ها یا وبلاگ های دیگر قرار دارد) ۴۹
کافه بازار
رنک جهانی ۲۸۵۲۵۲
زنک کشوری ۵۴۴
تعداد لینک (تعداد لینک های سایت شما که در صفحات مختلف سایت ها یا وبلاگ های دیگر قرار دارد) ۲۳۰
ایران هتل آنلاین
رنک جهانی ۸۲۸۷۷
زنک کشوری ۱۸۳۱
تعداد لینک (تعداد لینک های سایت شما که در صفحات مختلف سایت ها یا وبلاگ های دیگر قرار دارد) ۵۸۲
اقامت ۲۴
رنک جهانی ۳۴۴۸۵
زنک کشوری ۸۵۷
تعداد لینک (تعداد لینک های سایت شما که در صفحات مختلف سایت ها یا وبلاگ های دیگر قرار دارد) ۵۳۳
پیشنهاد :افزایش تعداد لینک با راه های مختلف موجود…
سلام
من قصد دارم وبسایت پین تا پین رو براساس یکی از استانداردهای معتبر ممیزی وبسایت به نام ۷C بررسی کنم.
از دیدگاه استاندارد ۷C میشه یک وبسایت رو براساس هفت شاخص که همگی با حرف C شروع میشن ارزیابی کرد:
۱- Context (چیدمان):
با وجود استفاده از تم مدرن و رعایت اصول طراحی نوین در وبسایت، در بدو ورود هدف وبسایت و خدماتی که قصد داره به مخاطب ارائه کنه به طور واضح مشخص نیست … در واقع کاربر باید قدری در سایت گردش کنه و تبهای مختلف رو ببینه تا به هدف اصلی سایت پی ببره و یا مثل ما که بریف سایت رو از طریق کافه بازاریابی خوندیم از قبل با اون آشنا باشه.
به نظرم جا داشت به جای تصویر گرافیکی هتل در باکس آبی رنگ صفحه اصلی کمی در مورد کاری که این سایت میخواد انجام بده توضیح داده میشد تا مخاطب ارتباط بهتری با اون برقرار کنه. در واقع من فکر نمیکنم اون تصویر هتل و ماشین اصولا کمک خاصی به سایت بکنه.
من فضایی برای رزرو پرواز در این سایت نمیبینم اصلا … در حالی که در معرفی خدمات پین تا پین به این موضوع اشاره شده!!
به لحاظ طراحی باکس سفید وسط در صفحه اصلی که با عبارت “جامع، کامل، ساده” شروع میشه از سه تا آیکون و یک سری توضیحات تشکیل شده … محتواهای نوشته شده به قدر کافی جذاب هستند ولی هیچ کدوم از آیکونها قابلیت کلیک و گرفتن اطلاعات بیشتر رو ندارند.
فراموش نکنیم که در حال حاضر یکی از دغدغههای اصلی کسبوکارهای دیجیتال تشویق مخاطب به ماندن در وبسایت و گذراندن زمان بیشتره .. به لحاظ تجربهای که در این زمینه داشتم فکر میکنم اینکه مخاطب از طریق لینکهای صفحه اصلی به صفحات داخلی سایت هدایت نشه باعث میشه Bounce rate (نرخ بازدید تک صفحه) افزایش و مدت زمان توقف کاربر سایت به شکل قابل ملاحظهای کاهش پیدا کنه. بهتره تمام این آیکونها به صفحه “درباره” لینک بشن.
در همان صفحه اصلی باکسهای قسمت بلاگ هماندازه و همتراز هم نیستند که باید این موضوع اصلاح بشه.
اشتراک در خبرنامه دو بار در صفحه اصلی تکرار شده … یکی در بالا و یک بار هم در فوتر صفحه!! که خب قاعدتا الزامی نداره .
دستهبندی فوتر چندان مناسب نیست … یک جا نوشته شده “پین تا پین” و زیرش خدمات سایت فهرست شده مثل هتلها و پروازها و در دسته دومی نوشته شده “درباره پین تا پین” که شامل لینکهای درباره و تیم و … هست. چه اشکالی داشت اگه نام دسته اول رو همون خدمات میگذاشتیم و دسته دوم را پین تا پین؟؟
همه عناوین نوشته شده در فوتر قابل کلیک کردن نیستند و در مورد خیلی از اونها هم صفحهای باز نمیشه و محتوایی موجود نیست. به نظرم واقعا نیاز نیست که کلمه تلفن به صفحه “تماس با ما” لینک بشه … اگه همون عبارت “تماس با ما” رو لینک میکردند کافی بود.
باز هم در مورد فوتر “قوانین سایت” میتونه در قسمت درباره بیاد و به جای دوبار تکرار “اشتراک خبرنامه”، “سوالات متداول” در یکی از باکسهای بالا درج بشه.
با توجه به اهمیت زیاد شبکههای اجتماعی بهتره دسترسی به اونها ساده تر باشه. مثلا در بالای صفحه هم آیکونهای اونها لحاظ بشه. یا پستهای اینستاگرام در فوتر به طور خلاصه نشون داده بشن.
باز هم در قسمت راست فوتر یک Error دیده میشه که نشوندهنده یک سرویس غیرقابل دسترس هست.
در صفحه لیست هتلها، قسمت مرتبسازی میتونست انتخابهای بیشتری رو در بر بگیره … مثل مرتب سازی براساس شهر، چند ستاره بودن و …
در ضمن وقتی گزینه مرتبسازی نزولی رو در این صفحه انتخاب میکنیم هیچ نتیجهای نشون داده نمیشه.
دکمه “اضافه کردن به لیست علاقمندیها” هم در صفحه مربوط به هر هتل غیرفعال هست.
طراحی صفحه “درباره ما” میتونست خیلی خلاقانهتر و جذابتر باشه .. یه متن طولانی بدون هیچ گونه جاذبه بصری اشتیاقی برای خواندن ایجاد نمیکنه.
صفحه “تماس با ما” جای کار خیلی بیشتری داره .. مثلا نقشه میتونست در ابعاد کوجکتری پائین صفحه بیاد، دکمه ارسال پیام آخر فرم و در جای نامناسبی قرار گرفته و یه جورایی در حقش اجحاف شده … در ضمن اعداد در آدرس و شماره تلفن در این صفحه به فارسی هستند.
باز هم جا داشت که لینک حسابهای اجتماعی پین تا پین به صورت متفاوت و مشخصتر در این صفحه درج بشن و فقط به فوتر سایت اکتفا نشه.
به طور کلی سایت سنگین هست و مدت زیادی طول میکشه تا صفحات لود بشن … مخصوصا صفحه بلاگ که انگار طی دو مرحله لود میشه (بعضی وقتا هم لود نمیشه) !! در ضمن چیدمان صفحه بلاگ خیلی ابتدایی هست و تمهای مدرن وبسایت الان امکانات و چیدمانهای متفاوتتر و زیباتری برای طراحی دارن.
بهتر بود در صفحه بلاگ عکس های درج شده کمی کوچکتر باشن. در ضمن قسمت کوتاهی از مطلب بعد از تیتر هر بلاگ درج بشه و خواننده با زدن دکمه “بیشتر بخوانید” به صفحه بلاگ هدایت بشه.
یه نکته مهم که در طراحی میبینم اینه که وقتی مثلا از صفحه “بلاگ” به صفحه “درباره” میریم در تب بالایی مروگر نام صفحه همون بلاگ نشون داده میشه … در صفحه نخست هم که وارد میشم باز در تب مروگر نوشته شده “بلاگ” !!!
راستی من عضو سایت هم شدم … قسمت پروفایل کاربری طراحی خوبی داره اما جای یک عکس هم برای کاربر در نظر گرفته شده … این در حالیه که هیچ امکانی برای آپلود عکس در سایت نیست.
لوگوی سایت خیلی ریزه و میتونه بزرگتر هم باشه تا نوشتههای اون خواناتر باشن در ضمن با توجه به اینکه لوگو به صفحه اصلی وبسایت لینک شده نیازی به تب “خانه” احساس نمیشه. میشه از اون تب برای معرفی بهتر خدمات سایت استفاده کرد.
۲- Content (محتوا)
به لحاظ محتوایی باید وبسایت پین تا پین رو به لحاظ محتوای متنی و تصویری بررسی کرد.
به لحاظ متنی ایراد نوشتاری خاصی در سایت دیده نمیشه … اما محتوای کاملی هم در مورد خدمات سایت در دسترس نیست، مثل رزرو پروازها!!
یه ایراد خیلی مهم مربوط به صفحه بلاگه که در صفحه اصلی نوشته شده “بلاگ” اما در داخل صفحه عنوان “وبلاگ” درج شده … خب اهالی حوزه “محتوای دیجیتال” میدونن که وبلاگ به متنهای کوتاه زیر ۲۰۰ کلمهای گقته میشه اما بلاگ متنهای بلندتر رو در بر میگیره. به هر حال باید تکلیف این صفحه رو مشخص کرد که ما باید بلاگ طرف هستیم یا “وبلاگ” ؟؟!!!
در ضمن ایرادی که در اکثر سایتهای ایرانی دیده میشه و حتی در همین کافه خودمون توجه نکردن به اصول دستور زبان فارسیه … افعالی مثل “میباشد” و کلماتی مثل “کلیه” در دستور زبان ما غلط هستند. در ضمن هیچ کلمه فارسی به صورت چسبیده به هم نوشته نمیشه!
این موضوع در جمله “کلیه حقوق متعلق به شرکت آرا جهان نوین گستر اطلس میباشد” دیده میشه. البته فکر میکنم تا اصلاح شدن این موارد در تمام متنهای نوشتاری ما چه در کتابها و چه فضای دیجیتال فاصله زیادی داشته باشیم.
نیمفاصله ها و موارد نگارشی در جملات بعضی جاها رعایت شدن و بعضی جاها نه … البته باید دید این رعایت نکردن به لحاظ اصول سئو و بهینه سازی بوده یا خیر … که من فکر میکنم سهوا رخ داده!!
به لطاظ محتوای عکسی تصاویر استفاده شده در اسلایدرها با کل سایت و همچنین با همدیگر نامرتبط هستند .. از اونجا که کار سایت معرفی و رزرو هتل و پرواز هستش بهتر بود از عکسهای مناسبتری استفاده بشه.
در صفحه اصلی و صفحه درباره هر دو از عکس بالون استفاده شده که مضمون تکراری داره … در ضمن در صفحه اصلی جای چند شعار زیبا و با مفهوم بر روی اسلایدرها خالیه.
از اونجایی که تمام هتلهای معرفی شده در این سایت داخلی هستند جا داره در بلاگها مطالبی هم از جاذبههای تاریخی و گردشگری ایران نوشته بشه و مخاطب بتونه در مورد امکانات تفریحی و فرهنگی مکانی که میخواد به اون سفر کنه اطلاعات بگیره.
قسمت آرشیو بلاگ اصلا جالب نیست و هیچ جذابیتی برای دنبال کردن مطالب قبلی بلاگ ایجاد نمیکنه. میشد با طراحی کردن بصری این قسمت یه رنگ و لعابی بهش داد.
در مورد محتوای تصویری هتلها باید کار خیلی بیشتری انجام بشه. چون مخاطب هیچ وسیلهای بجز دیدن عکسها و مطالعه مشخصات هتل برای انتخابش نداره غنی بودن این بخش برای جلب اعتماد کاربران می تونه خیلی مفید باشه.
۳- Commerce (تجارت)
این شاخص به امکان تبادل مالی و خرید از سایت مربوط میشه .. با توجه به درج تخفیفها و قیمتها در سایت به نظر میاد چنین امکانی از طریق سایت فراهمه ولی هنوز فعال نیست. اگر امکانی برای مقایسه قیمت و همینطور مبالغ اضافی بابت امکانات رفاهی مثل غذا و سالنهای ورزشی و … هم در نظر گرفته بشه عالی خواهد بود.
۴- Connection (امکان تعامل کاربران)
به لحاظ امکان تبادل نظر، بخش نظرات کاربران در سایت وجود داره اما خب فعلا محتوایی نداره … با این حال من فکر میکنم داشتن یک بخش نظرات فعال و مشخص خیلی میتونه به بهبود کاربری وبسایت کمک کنه. چون نظرات افراد دیگه در مورد خدماتی که در سفرها و هتلهای مختلف تجربه کردن در انتخاب سایر کاربران بسیار موثره.
در واقع بخش نظرات کاربران در این سایت باید چیزی بیشتر از پیشنهاد دادن و امتیاز دادن داشته باشه. مثلا اینکه کاربران بتونن به هر کدوم از امکانات هتل امتیاز بدن میتونه موثر باشه.
۵- Costummization (سفارشیسازی)
این معیار در استاندارد ۷c به این موضوع مربوط میشه که سایت چقدر امکان سفارشی و شخصی شدن رو برای کاربر داره … به نظر میرسه که پین تا پین با ایجاد کردن بخش عضویت به این موضوع توجه داشته. ولی این بخش خودش مشکلات متعددی داره … نبودن فضایی برای آپلود شدن عکس و مشخص نبودن مزایایی که کاربر با عضویت در سایت بهدست میاره بخشی از این ایرادات هست.
۶- Communication (تبادل لینک با سایر وبسایتها)
این معیار به تعداد و کیفیت لینکهای موجود در سایت و تبادلش با سایتها و کسبوکارهای مرتبط دیگه اشاره میکنه. با توجه به فعال بودن پین تا پین در حوزه گردشگری جای لینک آژانسهای مسافرتی، هتلها، فرودگاهها و مراکز گردشگری و حتی وبسایت مراکز تاریخی و تفریحی شهرهای مختلف در سایت خالی به نظر میرسه.
۷- Community (جامعه کاربران)
این شاخص به چیزی شبیه باشگاه مشتریان اشاره میکنه … یعنی جمع کردن کاربران دور هم و تبادل نظر اونها با هم که چیزی بیشتر از نظرات صرف کاربرانه. میشه در این بخش حتی مزایا و جوایزی هم برای کاربران در نظر گرفت و یا یک Forum ایجاد کرد. با توجه به نو بودن سایت پین تا پین میشه از این ایده در مراحل بعدی و زمانی که اعضای سایت بیشتر شدند استفاده کرد.
در کل سایت پین تا پین براساس ایده جذابی ایجاد شده که جندان هم تازه نیست، برای همین باید بین رقبا حرف متفاوتی برای زدن داشته باشه. امیدوارم با نظراتی که در کافه بازاریابی جمع میشه بشه به بهبود سایت کمک کرد.
از این که عرایض من طولانی شد عذرخواهی میکنم. ممنون که این پروژه رو در کافه بازاریابی به اشتراک گذاشتید.
yasamankarimpour@gmail.com
خانم کریمپور واقعا حرفه ای و عالی بود . از آقای مجتبی محمدیان خواهش می کنم این مطلب را در صجن علنی اکران کنند ممنون
ممنونم جناب دکتر …
به من لطف دارید. به نظرم بهتره من این مطلب رو فارغ از تحلیل سایت پین تا پین آماده کنم و خدمت جناب مجتبی محمدیان بفرستم.
سپاسگزارم از شما.
اوکی بسیار عالی است ممنون
منتظر مطلب مستقل تان هستیم
به روی چشم جناب محمدیان.
در اسرع وقت ارسال میکنم.
سلام
بانو شما بسیار بسیار هوشمندانه و عالی نوشتید.
استفاده کردم.
لطف دارید خانم دهکانی.
خوشحالم که مورد توجه شما قرار گرفته.
از همه دوستانی که با اشتیاق در نظر دادن به این مطلب شرکت کردند سپاسگزارم . طبیعتا این مطلب هم مانند مطالب قبلی همواره باز بوده و می تواند نظرات جدید جذب کند
به اعتقادم اگر یک نقر از ابتدا تا انتهای نظرات را بخواند به تعبیر دکتر محمدیان یک “کلاس درس” را با سرعت طی کرده است. دستمریزاد به همه دوستان