دعوت به شرکت در جشنواره برند محبوب مصرف کنندگان // ۳۰ نفر سهمیه کافه بازاریابی

دوستان عزیز و خوانندگان خوب کافه بازاریابی به اطلاعتون می رسانیم که “جشنواره برند محبوب مصرف کنندگان” ۱۱ مرداد از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار خواهد شد. کافه بازاریابی طبق سنوات گدشته ۳۰ نفر از سهمیه حضور در این جشن را به خود اختصاص داده است. لذا خوانندگان خوب کافه بازاریابی که تمایل به جضور در این جشنواره را دارند می تواند به شماره ٠٩٣٣١۶٠۶۵٩۴ مشخصات خود را پیامک کنند و پیامک پذیرش را دریافت کنند. با توجه به محدودیت “تعداد” امیدواریم که شرمنده دوستان نشویم. برای برگزارکنندگان این جشن آرزوی موفقیت داریم.


8 thoughts on “دعوت به شرکت در جشنواره برند محبوب مصرف کنندگان // ۳۰ نفر سهمیه کافه بازاریابی”

  1. خیلی خوشحال می شدم اگه امکان حضور در جمع شما بزرگان رو داشتم ولی چه کنیم که قسمت با ما یار نیست!!!

    من خیلی دوست دارم حرفتونو یاد بگیرم ولی متاسفانه به غیر از سایت شما به منبع خوب دیگه ای دسترسی ندارم و زبانم هم خوب نیست!

    ممنون میشم برای افرادی مثل من فایل های آموزشی ای رو یا در سایت بگذارید و یا معرفی کنید تا تهیشون کنیم و ایراداتمونو بتوانیم به واسطه کادر مجربتون حل کنیم.

    با تشکر فراوان /*صادقی*/

    1. خانم والایی این تعداد سهمیه خوانندگان کافه است و همین موضوع برای ما کفایت می کند. می تونید پیامک بزنید تا دعوت نامه برایتان ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *