پرفورمنس مارکتینگ و ابعاد آن برای کسب کارهای کوچک

پرفورمنس مارکتینگ

پرفورمنس مارکتینگ» یا «بازاریابی عملکردی» یکی از استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ است که در آن کسب و کارها تنها در صورت کسب «نتیجه» هزینه تبلیغ را پرداخت می‌کنند. به زبان ساده، بازاریابی عملکردی به نتیجه تبلیغات وابسته است. اگر نتیجه دلخواه کسب نشد، هزینه‌ای پرداخت نمی‌شود.

تبلیغ‌کنندگان تنها در صورت وقوع اقدامات یا نتایج خاصی هزینه پرداخت می‌کنند. این روش به تبلیغ‌کنندگان امکان می‌دهد که به دقت عملکرد تبلیغات خود را اندازه‌گیری کنند و بهینه‌سازی کنند در این روش، برای تبلیغات و فعالیت‌های بازاریابی از روش‌هایی استفاده می‌شود که باعث افزایش فروش، ترافیک و یا هر نوع اهداف دیگری که تعیین شده‌اند، می‌شوند. البته همه کسب و کارها از این نوع بازاریابی سود نمی‌برند. این نتیجه می‌تواند کلیک روی تبلیغ، جذب مخاطب راغب (لید) یا حتی خرید محصولات و خدمات باشد. از نظر ساختار، پرفورمنس مارکتینگ بر پایه نتایج قابل اندازه‌گیری و قابل تحلیل استوار است.

انواع روش های پرفورمنس مارکتینگ

پرفورمنس مارکتینگ به شیوه های متنوع اجرا می شود و محدودیت چندانی ندارد.

بازاریابی موتورهای جست و جو: شیوه هزینه به ازای کلیک یا همان PPC از شیوه های بازاریابی موتورهای جست و جو است که به وسیله آن می توان میزان تاثیر گذاری تبلیغ را مشاهده کرد.

تبلیغات همسان همان تبلیغات نیتیو: این تبلیغ نیز نوعی از تبلیغات کلیکی است که امکان مشاهده نرخ کلیک را فراهم می کند

رپرتاژآگهی: رپرتاژ آگهی نیز یکی دیگر از روش های تبلیغاتی برای استفاده در پرفورمنس مارکتینگ است. پرداخت هزینه این نوع آگهی می تواند بر مبنای میزان ترافیک و مخاطب دریافتی تعیین شود

بازاریابی مشارکتی: این نوع از تبلیغات نیز از شیوه های محبوب در پرفورمنس مارکتینگ است. در این روش نیز به این شکل است که در صورتیکه افراد برای کسب و کار شما مخاطب و استفاده کننده جذب کردند به آن ها مبلغی تعلق خواهد گرفت.

تبلیغات بنری: تبلیغات بنری به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از تبلیغات نمایشی شناخته می‌شود که با استفاده از بنرهای تبلیغاتی دیجیتال که در بخش‌های خاصی از صفحات وب قرار می‌گیرند، انجام می‌شود

تبلیغات محتوا: بازاریابی محتوا یکی از رویکردهای استراتژیک بازاریابی است که بر تولید و توزیع محتوای ارزشمند، مرتبط و سازگار با اهداف برندها متمرکز شده‌است

دلایل استفاده از پرفورمنس مارکتینگ

اکثر استفاده ی پرفورمنس مارکتینگ برای کسب و کار های نوپا است که بودجه ی زیادی در اختیار ندارند و مدیریت هزینه ها برای آن ها بسیار اهمیت دارد. در این شرایط افراد برای هزینه ای که انجام می دهندمطمئن هستند که بازخوردی کسب خواهند کرد. این روش بازاریابی مزایا و محدودیت‌های خود را دارد، اما در کل، به‌عنوان یک راه‌حل مؤثر برای کسب و کارها در جذب مخاطبان هدف و افزایش فروش محصولات و خدمات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اهمیت پرفورمنس مارکتینگ

ارزش اصلی پرفورمنس مارکتینگ در نتیجه گرا بودن و صرفه اقتصادی آن است. اهمیت اصلی این نوع از مارکتینگ نیز از همین جهت است،کسب و کار هایی که قصد دارند به دقت و با برنامه ریزی بسیار دقیق برای سرمایه و تبلیغات مجموعه خود هدف گذاری نمایند قطعا به طور جدی از این شیوه بازاریابی استقبال می کنند. در اصل باید گفت اهمیت اصلی و اساسی بازاریابی عملگرا توجه و تمرکز آن بر روی نتیجه نهایی است.

نکاتی که باید در پرفورمنس مارکتینگ رعایت کرد

 طراحی و ساخت تبلیغی که توجه را جلب کن

جایگذاری تبلیغ در فضای مناسب

طراحی رابط کاربری که به راحتی قابل استفاده باشد

بررسی و مناسب سازی با توجه به رفتار کاربر

اگر علاقه مند به خوندن موضوعات دیجیتال مارکتینگ هستید اینجا کلیک کنید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *