(توجه، توجه. این یک یادداشت تبلیغاتی است) خودروی خود را مقابل شرکت تبلیغاتی که از قبل انتخاب کرده اید، پارک می کنید و وارد شرکت تبلیغاتی می شوید. جلسه ای با دست اندرکاران آن شرکت تبلیغاتی دارید که قرار است فعالیتهای تبلیغاتی شما را در ماههای آتی هدایت کند.جلسه شروع می شود و مدیر شرکت تبلیغاتی، ضمن خیر مقدم به شما و معرفی خود، در گام نخست شروع به معرفی اعضای شرکت می کند.” آقای توکلی مدیر کریتیو گروپ ما هستند و کانسپت های نابی رو معمولا از این جلسات بیرون می کشند، آقای جاوید سناریست و کارگردان خوب شرکت هستند. خانم مژدهی اکانت منیجر ما هستند و تمام امور شرکت شما را پیگیری می کنند. ان شاالله کلیه امور مربوط به پروژه تبلیغاتی تان را از ایشان پیگیری خواهید کرد و در نهایت خانم صداقت گرافیست هستند و عمده استوری بردهای تبلیغاتی ما را نیز ایشان تهیه می کنند. البته نفرات دیگری هم هستند که فعلا در خدمت این دوستان هستیم. “
در گام دوم از امکانات و رزومه شرکت برای شما صحبت می کند و مشتریان قبلی شرکت خود را برای شما معرفی می کند. “ما در این شرکت از پیشرفته ترین امکانات ساخت تیزر، از اعم دوربین های اچ دی و استیدی کم، تجهیزات فیلمبرداری و حرفه ای ترین سیستم های نور برخورداریم و قادر هستیم یک تیزر تبلیغاتی را با بهترین امکانات برای شما بسازیم. همچنین علاوه بر رادیو و تلویزیون، در حوزه تبلیغات محیطی نیز امتیاز تابلوهای تبلیغاتی خوب تهران را در دست داریم. همچنین در شهرستانها نیز می توانیم بنا به موضوع تبلیغی، تابلوهای اصلی میادین شهر رو نیز براتون قرارداد ببنیدیم. لازم به ذکر است که امتیاز انحصاری تبلیغ در لمپ پست بنرهای خیابان قائم مقام تهران نیز صرفا در اختیار شرکت تبلیغاتی ما می باشد. در کل آنچه که باید به آن اشاره کنم این است که ما قادر خواهیم بود تا بر اساس رزومه کاری و امکاناتی که داریم یک کمپین تبلیغاتی خوب، با توجه به تارگت مارکت شما طراحی کنیم تا ان شاالله بتواند در این شرایط رقابتی شما را به اهدافتان برساند.”
در گام سوم به نمایش برخی از نمونه کارهای تبلیغات تلویزیونی شرکت می پردازد “ما در زمینه ساخت تبلیغات انیمیشن، کامپوزیت، رئال و از همه مهمتر در زمینه تبلیغات تو دی نیز از توانایی های لازم برخوردار هستیم و این توانایی را داریم تا در ژانرهای متفاوت با توجه به نیاز بازار شما برایتان کار تبلیغاتی بسازیم”.
جلسه با بیان توضیحاتی دیگر و بررسی روند مالی، تمام می شود و شما جلسه را ترک می کنید و مشغول رانندگی به سمت شرکت خود هستید تا نتیجه جلسه را برای همکارانتان مطرح کنید. اما چیزی ذهن شما را سخت به خود مشغول کرده است و آن چیزی نیست جز اینکه آیا شرکت تبلیغاتی خوبی را پیدا کرده اید یا نه؟ در ذهن خود این احساس در شما به وجود می آید که چرا با این همه مطالعه در زمینه تبلیغات، بخشی از اصطلاحات جلسه برای شما مبهم بود و تسلطی بر معنای آن نداشتید. با خود تصمیم می گیرید کمی از معنای کاربردی و واقعی این اصطلاحات سر در بیاورید و بعد نتیجه جلسه را با همکاران در میان بگذارید.
داستانی که خواندید هر روز در بسیاری از شرکتها اتفاق می افتد. داستان حاکی از ادبیات حاکم بر روابط بین سازنده تبلیغ و سفارش دهنده تبلیغ است که با پیشرفت کار تبلیغات در ایران، بر پیچیدگی آن نیز افزوده می شود و در این ارتباط، حجم اصطلاحات تخصصی که معمولا در یک مذاکره تبلیغاتی رد و بدل می شود روز به روز بیشتر می شود. امری که بنده و دوست خوبم پویا ایراندوست را را بر آن داشت تا کتاب ” جعبه ابزار تبلیغات ایران ” را تهیه کنیم و به تسهیل روابط بین سفارش دهنده آگهی و سازنده آگهی کمک کنیم. امیدواریم با خواندن این کتاب زودتر به جامعه تبلیغاتی ایران جوش بخورید.
آقای محمدیان سلام
می خواهم تشکر مخصوصی از شما داشته باشم هم به خاطر سایت شما و هم به خاطر کتابهای خوبتان و نهایتا مطالب ارزنده تان.
من در مورد معرفی کتاب برای شما ایمیلی زده بودم و امیدوارم مفید واقعا شده باشد.
در مورد ایمیل دیگرم چطور؟
چه تدبیری برای آینده دارید؟
آیا کمکی از دست من بر می آید؟
راستی تیتر اول صفحه سایت شما چند روز هستش که نصفه نشان می دهد. متوجه شده اید؟ منظورم نوشته های ” یادداشت های اختصاصی و …”
سپاس
سلام ممنونم از دقت نظرشما
موارد شما به مرور در حال اعمال در سایت است
در مورد تیتر هم چک کردم اما درست بود
باز هم چک می کنم
از ابراز لطف شما هم سپاسگزارم
آقای محمدیان
راستی من از گوگل کروم استفاده می کنم و کسی که سایت رو طراحی می کنه باید همه مرورگرها رو آزمایش کنه.
برای شما ایمیل زدم.
سپاس
سلام آقای محمدیان
ضمن تشکر از مطالب مفیدتون می خواستم خواهش کنم طبقه بندی مطالب رو که قبلا در بالای سایتتون داشتین دو باره بذارین تا دسترسی به مطالب راحت تر بشه.
سلام
در تلاشیم ان طبقه بندی را با شکل و شمایل جدید به سایت اضافه کنیم
حتما این کار اتفاق خواهد افتاد
جناب آقای محمدیان . به بنده فرموده بودید متنی راجع به رسانه های نو آماده کرده و برایتان ارسال کنم. چند وقتی است فرستاده ام ولی تا کنون پاسخی هر چند خصوصی و در قالب ایمیل از جنابعالی دریافت نکرده ام. لطفاً بررسی بفرمکایید. متشکرم.
سلام آقای امینی
اگر زحمت بکشید دوباره بفرستید ممنون می شم
در نوبت درج مطلبی با این مفهوم وجود ندارد
پس اگر دوباره بفرستید ممنون می شوم
احتمالا یا ایمیل نرسیده و یا در حجم ایمیل های ارسالی نادیده گرفته شده
ممنونم از شما
جزو بهترين مطالبي بود كه در مورد تبليغات خونده بودم
موفق باشيد
بزرگوارید ممنون
عالی بود
ممنون خیلی خوب بود