فلای تودی با انتشار گزارش سالانه در قالب هویت بصری جدید، آمار و ارقامی را درباره خدمات و محصولات خود در سال گذشته ارائه داد تا در مورد سهمی که در صنعت گردشگری کشور دارد، نیز شفافسازی کرده باشد. آمار و اطلاعات منتشر شده در این گزارش نشان میدهد این شرکت توانست با عبور از مرز ۱۱۷ میلیون بازدید به رشد ۱۲۹ درصدی در فروش بلیط هواپیما و رشد ۳۴۰ درصدی در رزرو هتل دست پیدا کند. در این گزارش ابعاد مختلف صنعت گردشگری در سال گذشته، رویارویی صنعت سفر با بحران کرونا، سیر سفر در پساکرونا و مسیر حرکتی شرکت فلای تودی از منابع انسانی، فروش و برندینگ، خدمات جدید و… بهطور مفصل بررسی و منتشر شده است.
سهم فلای تودی از صنعت گردشگری جهان
در کل جهان، صنعت گردشگری و هتلداری سهم بسیار بزرگی از درآمد کشورها را به خود اختصاص داده است. برخی از کشورها مانند جمهوری دومینیک، ترکیه، کاستا ریکا و مکزیک رتبههای اول تا پنجم مقاصد پربازدید گردشگری در جهان را از آن خود کردند. طبق آمار منتشر شده در گزارش فلای تودی، این شرکت توانسته در سال گذشته یک از ۱۴۰۱ قسمت صنعت گردشگری جهان را سهم خود کند.
رتبه یک فروش بلیط و هتل خارجی
در بخشی از این گزارش آمده، فلای تودی در بخش فروش پرواز داخلی و خارجی رشدی معادل ۱۲۹% نسبت به سال قبل را تجربه کرده است. بر همین اساس، فروش بلیط هواپیما داخلی در فلای تودی، ۷۹% رشد داشته که این میزان در فروش بلیط هواپیما خارجی طی یک سال گذشته رشد ۱۷۹% را نشان میدهد.
در فروش هتل داخلی و خارجی نیز فلای تودی رشد ۳۴۰% را در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل داشته است. میزان فروش هتل خارجی، در سال گذشته ۲۰۸% رشد یافته و در مورد هتلهای داخلی نیز میزان رشد ۴۷۱% بوده است.
بررسی چالش های صنعت گردشگری
بخش دیگری از این گزارش به بررسی چالشها و مخاطرات صنعت گردشگری در سال گذشته میپردازد. محدودیت درگاههای پرداخت آنلاین، عدم تمایل شرکتهای هواپیمایی خارجی برای حضور در بازار ایران، کاهش مقاصد بینالمللی شرکتهای هواپیمایی داخلی به علت تحریمها، محدودیت در ارائه ویزا به ایرانیان و اضافه شدن مالیات بر ارزش افزوده به قیمت بلیط بخشی از این چالش ها عنوان شده است.
صدور بیش از ۱۰ هزار عدد سفرکارت
سفرکارت، محصول جدید فلای تودی بود که در سال ۱۴۰۱ از آن رونمایی شد. این محصول برای استفاده از خدمات خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل در این پلتفرم کاربرد داشته و ویژه سازمان ها و افراد صادر میشود. در این گزارش آمده، در اولین سال رونمایی از این محصول جدید، بیش از ۱۰ هزار سفرکارت توسط افراد و سازمانها خریداری شده است.
از مقاصد پرفروش تا ایرلاین های محبوب
به استناد گزارش فلای تودی در سال ۱۴۰۱ ترکیش، فلای دبی و پگاسوس از پرفروشترین ایرلاینهای خارجی و ماهان، ایران ایرتور و قشم ایر از پرفروشترین شرکتهای هواپیمایی ایرانی در میان کاربران این پلتفرم بودند. همچنین در بین مقصدهای گردشگری داخلی، تهران، مشهد و کیش در خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل رتبههای برتری داشتند و در پرواز به مقاصد خارجی استانبول، دبی و نجف در صدر فهرست برترینها قرار دارند. در رزرو هتل و اقامتگاه خارجی نیز استانبول، دبی و وان رتبههای اول تا سوم هستند که نشان میدهد در کنار ترکیه، امارات هم توانسته در جذب گردگشگران ایرانی خوب عمل کند.
رشد ۹۶ درصدی کاربران فلای تودی
در گزارش فلای تودی به رشد ۹۶ درصدی تعداد کاربران جدید فلای تودی اشاره شده است. همچنین آمار این گزارش نشان میدهد، کاربران وفادار به این پلتفرم نیز ۱۱۶ درصد رشد داشتهاند.
افزایش ۳۰ درصدی کارمندان
در قسمت دیگری از گزارش فلای تودی به رشد ۳۰ درصدی کارکنان این شرکت در سال ۱۴۰۱ اشاره شده است. همچنین نسبت کارمندان خانم به آقا عدد ۶۰% به ۴۰% را نشان میدهد.
همچنین در پایان این گزارش به خدمات جدیدی اشاره شده که به زودی در اختیار کاربران فلای تودی قرار میگیرد. فلای تودی قصد دارد خدماتی مانند خرید بلیط قطار، دریافت خدمات ویزا و تور را نیز به محصولات جدید خود اضافه کند.
گزارش کامل عملکرد فلای تودی در سال ۱۴۰۱ را از اینجا دانلود و مطالعه کنید.