پرش به محتوا

گزارش قرعه‌کشی پاکشوما؛ خانه دلخواه برای یکی از این 10 نفر

پاکشوما

کمپین «خانه دلخواه پاکشوما» به مراحل پایانی خود رسیده است. این کمپین که از خرداد ۱۴۰۴ شروع شده شانس حضور در قرعه‌کشی خانه دلخواه به ارزش ۱۵ میلیارد تومان را به خریداران داده است. در این طرح، تمامی 117622  خریدار محصولات پاکشوما در این بازه زمان مشمول کمپین و وارد فرآیند قرعه‌کشی شدند.

برگزاری مرحله نخست قرعه‌کشی انجام شد

مرحله نخست قرعه‌کشی کمپین خانه دلخواه پاکشوما روز ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ برگزار شد. در این مرحله، ۱۰ نفر از میان تمامی شرکت‌کنندگان به قید قرعه انتخاب شدند تا به مرحله نهایی این رویداد راه پیدا کنند. منتخبان این مرحله اکنون به عنوان راه‌یافتگان به مراسم نهایی شناخته می‌شوند و در گام بعدی برای حضور در مرحله پایانی دعوت خواهند شد. این یک ساختار قرعه کشی نوآورانه است. اسامی ۱۰ منتخب راه‌یافته به مرحله نهایی کمپین خانه دلخواه پاکشوما به شرح زیر است:

خانم عزیزی قم
آقای عباسی شهریار – تهران
خانم نوروزپور شهریار – تهران
خانم محسن‌زاده اصفهان
خانم حمامی کاشان
خانم ارباب تهران
آقای حیدری شهرقدس
خانم یوسفی تهران
آقای عباسی شهرقدس
آقای اسدی قم


برگزاری مرحله نهایی 25 خرداد

اما با معرفی منتخبان مرحله نخست، کمپین خانه دلخواه پاکشوما به مرحله پایانی خود رسیده است. براساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، مراسم نهایی این کمپین روز ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ در سالن بلک باکس تهران و با حضور ۱۰ منتخب مرحله نخست برگزار خواهد شد.
در این مراسم، تمامی منتخبان به صورت حضوری حضور خواهند داشت و در نهایت از میان آن‌ها، یک نفر به عنوان برنده نهایی خانه ۱۵ میلیارد تومانی پاکشوما معرفی خواهد شد.

کمپین خانه دلخواه پاکشوما را می‌توان یکی از متفاوت‌ترین برنامه‌های مشتری‌محور این برند در سال‌های اخیر دانست؛ رویدادی که طی ماه‌های گذشته توانست توجه هزاران خریدار را به خود جلب کند و اکنون در آستانه معرفی برنده نهایی قرار گرفته است. حالا همه نگاه‌ها به ۲۵ خرداد و مراسم نهایی سالن ضرغام دوخته شده؛ جایی که سرانجام یکی از این ۱۰ منتخب، عنوان برنده نهایی خانه ۱۵ میلیارد تومانی پاکشوما را از آن خود خواهد کرد.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *